• Průvodce

aktualizováno

3 nejmódnější konferenční stolky ve 3 stylech

Konferenční stolek je nábytek, bez kterého je těžké si představit interiér obývacího pokoje. Neslouží pouze díky svému funkčnímu charakteru, ale také esteticky doplňuje uspořádání interiéru i vybranou sedací soupravu. Nabídka konferenčních stolků je mimořádně bohatá. Proto vám ukážeme nejmódnější konferenční stolky v této sezóně přizpůsobené třem populárním stylům interiéru.


  1. Konferenční stolek v moderním stylu

Moderní styl je nepochybně jedním z nejpopulárnějších designových trendů. Vyznačuje se minimalistickým přístupem k dekorativnosti i geometrickými formami nábytku. Jeho podstatou jsou hladké povrchy a použití moderních materiálů, jako je sklo, kov nebo plast. Moderní styl vám umožňuje dosáhnout harmonie v interiéru. Konferenční stolek navržený v souladu s tímto stylem se vyznačuje jednoduchými, geometrickými tvary. Často je kombinací aktuálně módních materiálů, jako je sklo, MDF nebo kov s práškovým nástřikem. V našem žebříčku jsme vybrali blok s ultramoderním designem, který efektivně odráží všechny vlastnosti tohoto stylu. Konferenční stolek z průhledného skla stojí na vysokých dřevěných nohách. Tento pozoruhodný model se přes svou minimalistickou dekorativnost stane účinným doplňkem v interiéru.

nowoczesna ława do salonu

 

  1. Konferenční stolek v klasickém stylu

Klasický styl má pravděpodobně tolik fanoušků jako moderní styl. Současní milovníci tradice tyto styly rádi kombinují a vytvářejí eklektická aranžmá, která vypadají opravdu působivě. Tento styl se vyznačuje dekorativností a láskou k přírodnímu nábytku vyrobenému ze dřeva nebo se vzorem na něm. Klasické starožitnosti nebo nábytek stylizovaný například ve stylu vintage, retro nebo Ludwik ladí s moderními i zcela tradičními aranžmá. Klasické sady nábytku do obývacího pokoje jsou masivní a dekorativní. Jejich design zaujme svým dekorativním charakterem v podobě vyřezávaných desek. Nábytek je často zdoben vyřezávanými ornamenty nebo profilovanými nohami jemného tvaru.

Zvolili jsme extrémně efektivní klasický konferenční stolek Royal, stylizovaný ve stylu Louis.

klasyczna ława do salonu 

  1. Konferenční stolek ve skandinávském stylu

Skandinávský styl je obzvláště populární v interiérech mladých lidí, kteří hledají módní a funkční řešení současně. Jedná se o kombinaci moderního designu s nadčasovými tvary a barvami. Interiéry zařízené v tomto stylu jsou světlé, prostorné a minimalistické. Veškerý nábytek a doplňky jsou funkční a praktické. Příkladem konferenčního stolku ve skandinávském stylu, který odráží vlastnosti tohoto designu, je konferenční stolek Milan.

zestaw ław milan 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články