• Průvodce

aktualizováno

3 způsoby jak efektivně skladovat v ložnici

3 sposoby, jak sprytnie przechowywać w sypialni

Spousta z nás se potýká s problémem stvoření funkční a zároveň estetické kompozice menšího interiéru ložnice. Ložnice má hodně možností inteligentního skladování, ale klíčem je výběr její vhodných prvků. Díky vhodně vybranému nábytku získáme nejen krásný a útulný interiér ideální k odpočinku, ale také získáme spousta místa na skladování v malé ložnici.

 

1. Skříň je základ

 Skladování v ložnici je závisle především na tvaru interiéru a metráži, kterou disponujeme. Nejlepším výběrem je samozřejmě nákup nábytku zaměřeného na skladování věcí, takového jako je: skříň s policemi a pantográfem, prostorná komoda, nebo regál. Do malé ložnici nejlepší je vybrat skříň s posuvnými dveřmi a zrcadlem, která opticky zvětší a rozzáří interiér. Jednotný zabudovaný nábytek bude funkčním obohacením interiéru, které umožní maximálně využít jeho volný prostor.

 

2. Víceúčelová postel

Pro maximální využití možností prostoru v ložnici, nejlepší je vybrat postel se zásuvkami. Plocha postele je natolik velká, že získáme spousta místa na skladování pod posteli. Nejkrásněji budou vypadat postele s vestavěnými skříňkami nebo zásuvkami, ale můžeme také využít prostor pod vysokou posteli a umístit pod ní estetické krabičky. K tomu ideální budou hotové zásuvky nebo ratanové a dřevěné nádoby.

 

3. Držte skříň na uzdě

Většina z nás vybírá do ložnice vybírá větší stojící skříň a má ona být hlavním místem na skladování. To ideální řešení za předpokladu, že vhodným způsobem uspořádáme její vnitřní prostor. Jinak místo plného využití její potenciálu, budeme omezovat místo na skladování věcí. Ideálním vybavením skříně bude organizér na prádlo a jiné drobnosti, závěsné organizéry a příčky. Organizér z materiálu s oddělenými policemi umožní libovolně umístit a rozdělit prádlo nebo drobné věci. Způsobem pro kontrolu nad jednotlivými prvky v ložnici je velký koš nebo taburet. Navíc, pokud mají víko, mohou plnít funkci nočního stolku.

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články