• Průvodce

aktualizováno

Bílé koupelny jsou stále atraktivní

Bílá barva a její odstíny jsou neutrální barvy, které mají hodnotu nadčasovosti. Díky tomu nevychází z módy. Při plánování vaší vysněné koupelny je proto dobré zvolit řešení, které bude po dlouhou dobu dobře fungovat z hlediska designu. Jelikož renovace koupelny je poměrně náročná a proto se neprovádí často. Podívejte se, jaké jsou výhody bílých koupelen.


Nadčasové koupelny

Koupelna je obvykle technická místnost navržená k provádění hygienických činností. Při jejím uspořádání proto věnujeme pozornost především praktickým úvahám. Koupelna je také interiér, ve kterém není snadné úplně změnit estetiku, pokud by se nám po čase aranžace znudila. Změna uspořádání je většinou spojena s nákladnou rekonstrukcí. Dobrým řešením je proto použít materiály, které nevycházejí z módy.

białe meble łazienkowe 

Výhody bílých koupelen

Bílé koupelny, kromě toho, že jsou univerzální a nadčasové, jsou také synonymem čistoty. Jak víte, v těchto místnostech je otázka hygieny nesmírně důležitá. Bílá je spojena se sterilitou a dává pocit optimálních podmínek pro každodenní hygienické činnosti. Pokud jde o estetiku, je výhodou bílého nábytku jeho vlastnost opticky zvětšit prostor. Koupelny jsou obvykle malé a mají malý nebo žádný přístup k dennímu světlu. Bílý koupelnový nábytek nebo dlaždice vyzdobené světlými barvami učiní malou a tmavou místnost vizuálně prostornější.

biała łazienka 

Bílá různými způsoby

Bílá barva může být v koupelně použita několika způsoby, aby bylo možné využívat jejích výhod a všestrannosti. Za prvé, může být pozadím pro vybavení. Bílé stěny, podlaha a strop, stejně jako sociální zařízení budou skvělým základem. Koupelnové skříňky a dekorace potom mohou být v jiném barevném provedení. Druhou často volenou možností je použití bílé barvy v celém uspořádání, což nám dává interiér s konzistentním, vizuálně prostorným charakterem. Bílá je přítomna jak v pozadí, tak ve formě vybavení koupelny. Celek může vypadat ultramoderně nebo klasicky, v závislosti na formě a designu vybraných prvků. Hlavní je stále bílý koupelnový nábytek, který ladí s jakýmkoli stylem interiéru. Doporučují se zejména pro malé koupelny, jelikož vizuálně nezatěžují uspořádání.

Nepřehlédněte:

Koupelnové doplňkyKoupelnové skříňkyKoupelna

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články