• Průvodce

aktualizováno

Domácí postel, teepee nebo postel, na kterou se dá psát – vyberte si model, o kterém vaše dítě sní

Postel, na které dítě spí, obvykle neslouží jen k odpočinku, ale stává se skvělým místem pro hraní během dne. Dětská postel je klíčovým kusem nábytku v každém dětském pokoji. Proto se vyplatí vybírat ji obzvlášť pečlivě. Všichni víme, že kvalitní spánek je pro vývoj dítěte a jeho každodenní pohodu zásadní. Proto jsme vybrali tři dětské postele, které splňují tato očekávání a určitě potěší i vaši ratolest.

V tomto článku se dozvíte:

  • Které dětské postele jsou v současnosti nejmódnější?
  • Jaké jsou zvláštní vlastnosti dětských postelí?
  • Jaké výhody má postel teepee?

Dětská postel – design je důležitý 

Při výběru nábytku do dětského pokoje nezapomeňte, že interiér by měl vypadat originálně, potěšit dítě natolik, aby v něm chtělo zůstat a cítilo se v něm jednoduše jako doma. Při výběru konkrétního modelu je proto vhodné zohlednit aktuální zájmy vašeho dítěte. Připravili jsme pro vás několik návrhů modelů dětských postelí, které jsou mimořádně působivé nejen ve světě designu, ale stojí za pozornost i z hlediska použití. Jak víte, nábytek do dětských pokojů by měl být především bezpečný, funkční a esteticky vytříbený. 

łóżko dziecięce domek 

Postel domek 

Postele ve tvaru domku vyvolávají ve světě designu opravdový rozruch a není divu. Potěší módní a jednoduchou formou, jsou bezpečné a pohodlné. Ale především jsou z nich nadšené děti. Matrace je umístěna tak nízko, že se nemusíme obávat, že by se dítě při nočním vrtění nebo pokusu o vstávání z postele zranilo. Tato forma je také dobrá pro estetiku interiéru, protože postel nepřeplní ani malou místnost, jelikož vypadá lehce. Nezapomínejme, že dětská postel znamená také skvělou zábavu. Dítě si v ní může hrát i přes den a používat ji jako základnu, stan nebo domeček pro kreativní hru. 

łóżko domek dla dzieci

Postel Teepee 

Alternativou k posteli typu domek je model Teepee, který dokonale zapadá do současné módy interiérového designu odkazující na skandinávský styl a přírodní řešení navržená metodou Montessori. Postel je vyrobena z přírodního dřeva a udržována v zajímavých barevných variantách, takže dětský pokoj získá originální charakter. Nejdůležitější však je, že je vyrobena pečlivě a má bezpečnou formu pro děti. V noci bude sloužit jako pohodlné místo na spaní a přes den jako domácí hřiště. Pokud tedy hledáte nábytek, který podpoří rozvoj kreativity vašeho dítěte, vyberte si postel Teepee

łóżko tipi dziecięce 

Postel, na které můžete psát 

Také vaše dítě rádo píše na stěny, nábytek a zaplňuje své okolí projevy své kreativity? Pokud ano, není na tom nic špatného! Chcete-li podpořit kreativitu svého dítěte a zároveň ochránit pokoj před možným poškozením, vyberte si postel Ania. Má desky, na které může vaše dítě bez obav psát a kreslit suchými stíracími fixy. 

 łóżko dziecięce

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články