• Průvodce

aktualizováno

Elegantní jídelna ve 3 krocích

Jídelna je místem, kde záleží zejména na krásné výzdobě a funkčním vybavení. Koneckonců právě tam trávíme čas se svými blízkými a občas pozveme hosty. Proto je důležité se postarat o reprezentativní výraz, dát interiéru eleganci a efektivní styl. Podívejte se, jak uspořádat elegantní jídelnu ve 3 krocích.


 

Komplet Alaras do eleganckiej jadalni


I. Efektivní jídelní stůl

Pokud je postel hlavním prvkem ložnice, je stůl nejdůležitějším nábytkem v každé jídelně. Bez ohledu na to, zda je jídelna společným prostorem s obývacím pokojem nebo kuchyní, nebo je samostatnou místností – je důležité vybrat ten správný stůl. Nejlépe fungují jídelní stoly s možností rozložení desky stolu. Díky tomu ušetříte místo v pokoji a získáte na prostornosti interiéru. Při návštěvě hostů můžeme naopak stůl rozložit a využívat jeho praktické rozměry. Stůl by měl upoutat pozornost svým dekorativním a elegantním designem. Pokud dáváte přednost klasickému stylu, pak budou masivní, dřevěné stoly s ozdobnými hranami skvěle fungovat. Pokud však dáváte přednost modernímu designu, zvolte lehký model se skleněnou deskou nebo z hladké MDF desky. Nádherně vypadají moderní stoly s elegantním podstavcem.

Zestaw Kashmir do eleganckiej jadalni 

II. Nadčasová elegance

Elegantní komplety stolů a židlí se vyznačují vyváženou designovou linií, přiměřenou dekorativností a nadčasovým stylem. Takový nábytek nikdy nezestárne a hodí se téměř k jakémukoli stylu uspořádání. Výběrem univerzálních stolů a židlí bez zbytečných dekorací  s hladkým povrchem si můžete užívat po mnoho let. Dokonalý bude dřevěný nábytek nebo nábytek potažený přírodní dýhou. Jsou to přirozené textury a barvy, které jsou nejelegantnější. Výběrem stolů se skleněnou deskou a kovovým nebo dřevěným rámem získáte v jídelně efekt elegance. Všechno krásně doplnítejemnými dekoracemi jako je vkusné prostírání nebo elegantní nádobí.

Elegancka jadalnia z meblami Benedikt 

III. Nábytek do elegantní jídelny

Pokud je jídelna spojena s obývacím pokojem nebo kuchyní, postačí k výbavě stůl a židle. Pokud je však jídelna samostatnou místností, můžete se pokusit vybrat komplet nábytkun do jídelny, díky němuž bude celý interiér vypadat elegantně a stylově. Rozhodně je dobré si koupit vitrínu, kde můžete vystavovat krásné nádobí. Kromě toho bude jistě užitečná prostorná komoda, ve které můžeme skrýt příbory a potřeby pro servírování. Interiér jídelny můžete doplnit zrcadlem v ozdobném rámu, které prostor nejen vizuálně zvětší, ale také mu dodá výjimečnou eleganci.

 Komplet Sunny do eleganckiej jadalni

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články