• Průvodce

aktualizováno

Helvetia – moderní nábytek do ložnice

Ložnice je interiérem, který vyžaduje zvláštní pozornost při vybavování, a to nejen kvůli touze přebývat v esteticky vytříbených interiérech. Správná atmosféra pro relaxaci a odpočinek je zde také velmi důležitá. Výrobce nábytku Helvetia se o tento aspekt postaral. představujeme vám kolekce ložnic, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí a podporovaly relaxaci.


Ložnice Helvetia – relaxace i funkčnost


Ložnice je interiér, který je jakousi enklávou pro členy domácnosti. V jeho prostoru se můžete cítit nejpohodlněji a uvolnit se od každodenního shonu. Často po náročném dni stráveném mimo domov sníme o tom, že ležíme v pohodlné posteli a jen relaxujeme. Ložnice by proto měla být uspořádána s péčí především o pohodlí. Výběrem nábytku do ložnice od společnosti Helvetia však získáte mnohem více. Společnost Helvetia, která splnila očekávání týkající se designu i pohodlí používání nábytku, připravila několik mimořádně atraktivních kolekcí ložnic, které vyhoví vkusu a potřebám i těch nejnáročnějších zákazníků.

meble do sypialni Helvetia 


Dokonalá ložnice podle Helvetia:

  • poskytuje maximální pohodlí

  • usnadňuje efektivní odpočinek

  • poskytuje uklidňující estetický zážitek

  • odpovídá moderním standardům

  • umožňuje prostorné a pohodlné skladování oděvů a ložního prádla


Ložnice Helvetia ve stylu hygge


Slovo hygge se stalo extrémně populárním díky dánské filozofii štěstí, která se odráží také v designu interiéru. Hygge je stav potěšení, harmonie a maximálního pohodlí, kterého lze dosáhnout pomocí vhodně zvolených prvků vybavení, ve kterých každý den bydlíme. Vytvoření příjemné atmosféry v ložnici je spojeno s pocitem bezpečí, intimity a uklidnění smyslů. Toho lze dosáhnout mimo jiné návratem k přírodě, což Helvetia odráží ve své moderní designové ložnici Vera. Vzory odrážející přírodní dřevo a jeho barvy, stejně jako barvy neutrální bílé, poskytují příležitost vizuálně relaxovat v prostoru ložnice a získat pocit bezpečí. Bylo prokázáno, že v interiérech, kde převládá přírodní design, se cítíme nejlépe a můžeme odpočívat efektivněji.

meble sypialniane Helvetia 


Moderní ložnice Helvetia


Nábytek Helvetia je také moderním návrhem kolekcí ložnic, které potěší svou minimalistickou dekorativností i inovativním přístupem k designu. Kolekce ložnicového nábytku Beta se díky své jednoduché, ale efektivní linii jeví jako obzvláště průkopnická. Postel Beta i posuvná skříň se vyznačují designem, který obohacuje uspořádání o moderní výraz a originální efekt. Všechny prvky jsou navíc vybaveny funkčním řešením, které umožňuje pohodlnější používání.

sypialnia Helvetia 


Úložný prostor v ložnici Helvetie


Návrháři nábytku Helvetia také vzali v úvahu, že v ložnici je kromě pohodlí a rafinovaného designu důležité také skladování. Je to v ložnici, kde obvykle ukládáme ložní a ložní prádlo, textilní galanterie, variabilní oblečení a také doplňky, jako jsou opasky, boty nebo šperky. Z tohoto důvodu budou komody do ložnice Helvetia i posuvné skříně skvělou volbou.

Výrobce nábytku Helvetia připravil širokou škálu posuvných skříní, které potěší moderním designem, módním designem a mimořádně praktickou strukturou. Posuvné skříně Galaxy mají prostorné interiéry skládající se z praktických polic a věšáků na oblečení. Optimální rozložení struktury umožňuje každodenní segregaci jak svrchního, tak formálního oblečení. Posuvné skříně Beta se také vyznačují výjimečnou funkčností v kombinaci s atraktivním moderním designem.

Skládací kombinace čel umožňují snadný způsob přizpůsobení skříněk vašim vkusům a preferencím.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články