• Průvodce

aktualizováno

Klasický nábytek, který je vždy v módě

Klasický styl je stále jedním z nejpopulárnějších stylů v českých interiérech. Mladí i staří lidé rádi vytvářejí originální aranžmá v tradičním stylu a experimentují s doplňky a barvami. Až donedávna byl tento styl spojován se zastaralými vzory a přehnaně dekorativní, ale dnes můžeme ke klasickému stylu přistupovat svěže. Připravili jsme několik inspirativních aranžmá, které jsou nadčasové a proto vždy trendy. Který klasický nábytek si vybrat?

Klasický styl má mnoho aspektů, stejně jako jiné běžné trendy designu. Nesporně to však souvisí s tradicí, láskou k přírodě a používáním nadčasových forem. Tento přístup zajišťuje, že nábytek nikdy nezestárne.

meble w stylu klasycznym Ernest 

Klasický nábytek do ložnice

Ložnice je enklávou útulnosti a intimity a právě v ní chceme pomocí aranžmá vytvořit mimořádnou atmosféru. Klasické ložnice se vyznačují masivní formou jednotlivých kusů nábytku a elegantními povrchovými úpravami. Nábytek vyrobený z přírodního dřeva nebo potažený přírodní dýhou bude perfektní. Klasický styl miluje teplé barevné kompozice a dekorativnost v podobě krásných povrchových úprav hran nábytku nebo ozdob na povrchu. Postel v tomto stylu by měla být masivní a být v ložnici dominantním prvkem. Je také dobré se zaměřit na výběr nočních stolků, šatních skříní a komod. Celek můžete doplnit dekorativním zrcadlem v propracovaném rámu fotografiemi, obrázky a dekorativními polštáři.

Meble w stylu klasycznym Dover 

Nadčasová kuchyň

Kuchyně v klasickém stylu bude srdcem vašeho domova. Představte si její vřelou atmosféru, vůni pečení a nádherné dekorace, které budou odrážet charakter domácnosti. Při výběru kuchyňských setů stojí za to věnovat pozornost jejich funkčnosti a estetice. Vybíráme je po mnoho let, takže klasický styl zde bude díky svému nadčasovému charakteru dokonalý. Kuchyně v klasickém stylu může být vyrobena ze dřeva i MDF desky. Nejdůležitější jsou dekorativní dvířka a doplňky v podobě čerstvých květin, bylin, dekorativního textilu a nádobí.

Zestwa Wanilia w stylu klasycznym 

Klasický obývací pokoj

Obývací pokoj je místem k odpočinku a přijímání hostů, proto musí být jak mimořádně pohodlný, tak účelně zařízený. Uspořádání v klasickém stylu dokonale splní tato očekávání, takže interiér bude útulný a pohodlný. Krásný sedací nábytek potažený přírodní nebo ekologickou kůží spolu s masivním konferenčním stolkem a dřevěným nábytkem učiní obývací pokoj mimořádně stylový. K tomu stačí přidat několik obrázků portrétů nebo krajiny, fotografie nebo svícny a dekorativní textilie.

Klasyczny zestaw Majorka

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články