• Průvodce

aktualizováno

Kolekce dětských postelí Nati – protože klasika v módě

Při zařizování dětského pokoje stojí rodiče před skutečnou výzvou, kterou je výběr nábytku, který bude funkční a bezpečný a také esteticky vyhovující očekáváním jejich dětí. Jedním z klíčových kusů nábytku v dětském pokoji je samozřejmě postel. Dřevěné dětské postele, které byly obohaceny o další funkce a zároveň se vyznačují veselým designem, jsou stále oblíbenější. To jsou postele z kolekce Nati. Pojďme se na ně podívat blíže.

Co můžete od dětské postele očekávat?

Dětská postel je bezesporu hlavní postavou v dětském pokoji. Slouží nejen k nočnímu odpočinku, zajištění pohodlí při spánku, ale také jako skvělé místo pro kreativní zábavu během dne. Při výběru modelu je důležité věnovat pozornost otázkám, jako jsou:


– bezpečnost – pevná struktura, vhodné barvy a laky, žádné vyčnívající, ostré prvky
– funkčnost – postel zabírá v dětském pokoji spoustu místa, proto se vyplatí, aby její design zahrnoval nejen plochu na spaní, ale také další úložný prostor nebo výsuvnou matraci
– vytříbená estetika – dětské postele by měly nejen ladit s celým designem interiéru a jeho jednotlivými prvky vybavení, ale také odpovídat vkusu dítěte

V reakci na tyto funkční a designové potřeby byla vytvořena kolekce dětských postelí Nati. Všechny modely jsou vyrobeny z pečlivě vybraného borovicového dřeva, bez uzlů nebo jiných oslabujících nedokonalostí. Díky tomu jsou postele nejen bezpečné a odolné, ale také ekologické. Jsou také natřeny barvami a impregnanty, které jsou bezpečné pro zdraví dítěte. 

łóżko piętrowe drewno 

Klíčem je funkčnost 

Moderní dětské postele by měly splňovat všechna očekávání z hlediska bezpečnosti a estetiky, ale také být funkční. Co to znamená? Postel nemusí být jen místem na spaní, ale mimo jiné také sloužit jako úložný prostor. V dětském pokoji není nikdy příliš mnoho volného prostoru pro uložení. Je tedy dobré vybírat nábytek z kolekce Nati, protože jednotlivé modely jsou obohaceny o skříňky na náhradní povlečení, ale i pohodlné zásuvky. Úspěšně můžete ukládat povlečení, ale také hračky nebo sezónní oblečení. Zajímavým řešením jsou také palandy a jednolůžka, u kterých lze zpod hlavní plochy na spaní vytáhnout dodatečnou matraci na roštu. Díky tomu získáme perfektní postel pro dvě děti nebo další místo na občasné spaní, když máte dětskou návštěvu nebo si sami chcete k dítěti přilehnout než usne. 

łóżko piętrowe dla dzieci 

Vlastnosti dětských postelí Nati: 

·        originální design 

·        odnímatelné zábradlí v standardu 

·        možnost výběru strany postele

·        široká škála barevných variant 

·        pevná, stabilní konstrukce 

·        dřevo vytěžené v souladu s certifikací FSC 

·        certifikát kvality CE 

·        péče o ekologii 

łóżko parterowe wysuwane 

Dětský svět plný barev 

Funkčnost a bezpečnost jsou v kontextu dětského nábytku zásadní. Nezapomínejme však, že nábytek se dětem prostě musí líbit. S ohledem na to návrháři postelí Nati připravili tvary, které dokonale odpovídají vkusu těch nejmenších a určitě je potěší svými vzory, formou i barvami. K dispozici jsou postele v neutrálních, nadčasových barvách, jako je bílá a odstíny šedé, ale nabízíme také propracovanější barevné kompozice. K dispozici jsou i klasické stále oblíbenější dětské postele v přírodních barvách borovicového dřeva. 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články