• Ložnice
  • Místnosti
  • Obývací pokoj
  • Průvodce

aktualizováno

Komody do 3500Kč – nejlepší návrhy pro levnou domácnost

Hledáte funkční, pevnou a zároveň designovou komodu do obývacího pokoje nebo ložnice? Ale kromě toho by bylo ideální, kdyby její cena byla stejně atraktivní jako její vlastnosti? Máme pro vás několik výjimečných návrhů, které tyto požadavky splňují. Podívejte se, která levná komoda si zaslouží vaši pozornost a proč. Vybrali jsme až 5 modelů, které zákazníky potěší v mnoha ohledech.

V tomto článku se dozvíte:

  • Levné komody – jak si vybrat tu ideální?
  • Které komody do 3500 Kč si zaslouží pozornost?
  • Znamená levná komoda nízkou kvalitu?

Znamená levná komoda nízkou kvalitu?

Mnoho lidí se mylně domnívá, že levný nábytek není příliš pevný nebo je prostě horší. Ano, před mnoha lety platilo, že všechny výrobky dostupné na trhu s nábytkem lze definovat podle ceny ve vztahu ke kvalitě zpracování. Technologický vývoj a moderní materiálová řešení to však výrazně změnily. V současné době trh nabízí široký sortiment nábytku za atraktivní ceny a v kvalitě zpracování, která uživatele uspokojí. Proto si můžeme koupit levné komody, křesla a dokonce i soupravy kuchyňského nábytku, aniž bychom se museli obávat, že takový nábytek bude horší z hlediska odolnosti vůči námaze při používání nebo nedostatků z hlediska designu a vzoru. Často se totiž ukazuje, že některé modely jsou rozhodně odolnější, trvanlivější a lépe se udržují v čistotě než ty extrémně drahé. Je to důsledek technologického pokroku a možnosti získat materiály, které vykazují vysokou odolnost a jsou levnější ve výrobním procesu.

Na co se zaměřit při výběru levné komody?

Levná komoda je kus nábytku, který lze s úspěchem použít v mnoha různých místnostech doma nebo v kanceláři. Pokud hledáte komodu, jejíž cena nepřesahuje 3500 Kč, připravili jsme pro vás několik návrhů, které jsou mezi klienty a interiérovými designéry nejoblíbenější. S jejich pomocí můžete úspěšně zařídit krásné a funkční interiéry obývacího pokoje, pracovny, ložnice, jídelny a předsíně.
Na co byste si měli dát pozor při výběru levné komody do těchto typů místností? Především samozřejmě materiály, ze kterých byla vyrobena. Doporučujeme zejména levné komody, jejichž konstrukce jsou vyrobeny z MDF a čela jsou laminovaná. Díky tomu bude jejich používání, údržba a čištění pohodlné a povrchy budou dostatečně trvanlivé a odolné vůči nástrahám používání. Dalším důležitým faktorem v souvislosti s kvalitou a trvanlivostí takového nábytku je, že hrany jsou chráněny například melaminem.

Které komody do 3500 Kč si zaslouží vaši pozornost?

Komoda Rumba

Model Rumba je levná komoda, která zaujme svým nadčasovým designem a kvalitním zpracováním. Díky své velké šířce (až 148 cm) vám umožní prakticky uložit mnoho předmětů, doplňků nebo oblečení. Velká kapacita a odolnost nejsou jejími jedinými výhodami. Nábytek se vyznačuje také velkou plochou horní desky a tři dvířka se otevírají pohodlnými plastovými úchytkami. Díky svým univerzálním rozměrům a barevnému provedení se komoda hodí do mnoha interiérů.

Komoda Kaja

Komoda Kaja je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní nábytek za atraktivní cenu. Design kombinuje moderní styl s nádechem industrialismu, díky čemuž levná komoda Kaja ideálně doplní každý interiér a dodá mu efektivní výraz. Jednoduché tvary byly zvýrazněny módní barevnou kombinací matné bílé s betonovým vzorem. Komoda je také opticky obohacena o skleněnou přední část, která umožňuje zdůraznit její moderní výraz. Kromě toho lze komodu zakoupit s možností LED osvětlení.

Komoda Arizona

Komoda Arizona zaujme přirozenou krásou odhalené struktury dřeva. Modernost návrhu podtrhuje šedá vložka, která dodává kusu nádech sofistikovanosti. Další výhodou je možnost zvýraznění horní části, která celku dodá šarm. Navíc je komoda vybavena prostornou zásuvkou a policí uvnitř, což usnadňuje udržování pořádku a třídění.

Komoda Faraon

Faraon je pevná a zároveň levná komoda, která díky tomu, že je vyrobena z laminované desky v barvě dub Artisan, potěší odolností i efektním vzhledem. Teplá barva laminátu byla zvýrazněna kovovými dekoračními vložkami, které dodávají celé kompozici moderní designový charakter. Nábytek má navíc dvojici dvířek otevíraných úchytkami a uvnitř jsou dvě police.

Komoda Geluza

Komoda Geluza je kus nábytku, který potěší milovníky neobvyklých designových řešení. Industriální forma nábytku je vhodná k uspořádání prostor se strohým výrazem. Velká kapacita umožňuje uložit všechny druhy užitečných předmětů. Za dvoudveřovým čelem se nachází praktická police. Pevná konstrukce na bázi nábytkové desky umožňuje, aby nábytek sloužil po mnoho let.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články