• Průvodce

aktualizováno

Konferenční stolky do malého obývacího pokoje

Obývací pokoj je v každém domě důležitým místem bez ohledu na jeho velikost. Tady odpočíváme po dlouhém dni mimo domov, vítáme hosty nebo trávíme svůj volný čas. Obývací pokoj proto musí být uspořádán pohodlně a esteticky i v případě, že není příliš velký. Pro takový interiér je důležité zvolit funkční konferenční stolek, který nepřeplácá uspořádání. Připravili jsme pro vás několik návrhů moderních konferenčních stolků, které dokonale zapadnou do prostoru malých obývacích pokojů.


Malý obývací pokoj a konferenční stolek

Malý obývací pokoj vyžaduje obzvláště pečlivě naplánované uspořádání, aby si členové domácnosti a hosté mohli při pobytu užít maximální pohodlí. Konferenční nebo kávový stolek je nedílnou součástí tohoto interiéru. Každý den se používá k podávání nápojů a občerstvení, ale má také jedinečnou dekorativní hodnotu. Jelikož může jak doplnit vnitřní uspořádání a harmonizovat s jiným nábytkem, nebo vytvořit estetický kontrapunkt a strhnout a sebe pozornost. Rozmanitost designů umožňuje výběr do jakéhokoli uspořádání, i když je místnost relativně malá. V malých interiérech využijte nábytek, který nemá příliš velké, masivní rozměry a tvary nebo příliš dekorativní design. Kromě toho by měl být komplet nábytku do obývacího pokoje konzistentní a ne příliš dekorativní. Mělby být nejlépe v harmonických případně neutrálních barvách. Totéž platí pro konferenční stolek, který při splnění těchto kritérií perfektně zapadne do malého obývacího pokoje.

ława do salonu lisa 

Receptem je minimalismus

V nabídkách obchodů s nábytkem najdete modely v různých tvarech a barvách, které můžete užít v různých interiérových stylech. Některé budou robustní a stylové, zatímco jiné budou minimalistické. V malých interiérech se zvláště doporučuje používat ten druhý typ, tedy minimalistický nábytek. V moderních obývacích pokojích vypadají skvěle konferenční stolky z nerezové oceli se skleněnou deskou nebo modely z vysoce lesklého lakovaného dřeva. V současné době jsou v módě drátěné koše s víkem, do kterých můžeme ukládat jakékoli předměty, například ozdobné polštáře, deky nebo knihy. V malých obývacích pokojích budou také dobře působit konferenční stolky vyrobené výhradně z průhledného skla. Takové dodají interiéru moderní efekt a budou dokonale ladit s jakýmkoli nábytkem.

ława do salonu epi 

Funkční konferenční stolky

Multifunkční nábytek se osvědčí zejména v malých obývacích pokojích. Nejlepší konferenční stolky jsou takové, které mají kromě desky stolu, na kterou můžete umístit nápoje a občerstvení, ještě další úložný prostor nebo plní i jinou funkci. Obzvláště oblíbeným nábytkem je konferenční stolek vybaven taburety, které jsou skryty pod deskou stolku. V případě potřeby je lze snadno vytáhnout a získat další místo k sezení. Dalším zajímavým řešením jsou konerenční stolky 2 v 1, které skrývají menší konferenční stolek pod hlavním. V případě potřeby je možné dodatečný stolek vytáhnout a získat tak dlaší prostor pro umístění nápojů nebo občerstvení.

ława do małego salonu 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články