• Klasický
  • Kuchyň
  • Průvodce
  • Trendy

aktualizováno

Kuchyňský nábytek do 6 500 KČ! Pořiďte si krásnou a levnou kuchyni!

Malý rozpočet a dobře uspořádaná, pěkná kuchyně – zní to nemožně? V tomto článku Vám dokážeme, že krásnou a funkční kuchyni zařídíte i se skromným rozpočtem. Prohlédněte si náš kuchyňský nábytek do 6 500 KČ!

V tomto článku se dozvíte:

  • Jak zařídit kuchyni do 6 500 KČ v klasickém stylu?

  • Na jaké detaily byste si měli dát pozor?

Klasika – bílý kuchyňský nábytek

Bílá kuchyně je neochvějným trendem v interiérovém designu. Není se čemu divit – bílá barva je univerzální, hodí se k doplňkům prakticky v jakékoli barvě. Bílá barva navíc dodá Vašemu interiéru elegantní charakter, takže i se skromným rozpočtem si můžete vytvořit kuchyni přímo z těch nejlepších katalogů interiérového designu.

Pokud je bílá barva v kuchyni to, co hledáte, pak se podívejte na naši sadu kuchyňského nábytku Kuchyně Mela Bílý Hrášek. Jedná se o jednoduchou sestavu kuchyňského nábytku s bílými, matnými čely. O kuchyňskou desku se nemusíte bát – výrobce ji přibalil do sady. Deska stolu je světle béžová a má tloušťku 28 mm. Jedna ze spodních skříněk je připravena ihned pod dřez, který také najdete v naší nabídce. Nábytek si můžete sestavit sami a jejich velkou výhodou je, že si jednotlivé moduly můžete sestavit libovolně, podle svých potřeb.

https://www.meble-bogart.pl/uploads/webp/products_clear/38642/kuchnia-mela-bialy-groszek-1-8-2-4---zestaw-mebli-kuchennych16331.webp

Co mezi kuchyňskou deskou a oblastí závěsných skříněk? Bílá kuchyně nabízí neomezené možnosti uspořádání, takže zde máte plnou svobodu. Stačí se rozhodnout, kterým směrem se chcete vydat. Pokud Vás lákají elegantní kuchyně, pak bude lacobel fungovat velmi dobře. Můžete si vybrat z neomezené škály vzorů. Nebo můžete zvolit hladký povrch, který bude krásně odrážet světlo.

Praktickým řešením budou i obklady. Kromě toho, že skvěle vypadají, jsou prostě praktické – velmi snadno se čistí.

Kuchyňský nábytek připomínající dřevo – kuchyně v klasickém stylu

Naše další nabídka kuchyňského nábytku do 6 500 KČ je Kuchyň Mela Dub Sonoma. Jedná se o modulovou sestavu skříní, která osloví milovníky klasického, tradičního stylu. Za dřevěná čela kuchyňských skříněk nemusíte utratit jmění. Zbytek dřeva neustále pracuje, mění se jeho struktura a desky se deformují. Čela skříněk v naší sestavě jsou vyrobena z odolné, laminované desky v krásné barvě světlý dubu.

https://www.meble-bogart.pl/uploads/webp/products_clear/24288/kuchnia-mela-dab-sonoma-1-8-2-4---zestaw-mebli-kuchennych38361.webp

Sada je velmi praktická. Díky modulární struktuře si můžete její jednotlivé prvky libovolně skládat. Prvkem, který podtrhne eleganci Vaší kuchyně, jsou bílé sokly, které jsou součástí sestavy. O desku stolu se také nemusíte bát – najdete ji v sadě. Výrobce vsadil na zářivou barvu lamina pracovní desky, která dodá Vaší kuchyni třídu a styl.

Přemýšlíte, jaké doplňky se k takové kuchyni budou hodit? Podle nás klasické – tedy chromové baterie a bílé nebo stříbrné domácí spotřebiče. Chcete-li zdůraznit vzor čel a nechat je hrát hlavní roli, vymalujte stěny bílou barvou. Moderní výrobci nabízejí velmi odolné barvy vhodné i do prostoru mezi kuchyňskou deskou a skříňkou.

Krása v jednoduchosti – světlý kuchyňský nábytek

Na závěr pro Vás máme ještě jeden návrh kuchyňského nábytku s rozpočtem do 6 500 KČ. Zůstáváme v atmosféře klasických kuchyní a představujeme další sestavu nábytku – MARIJA 200 ve světlých vanilkových barvách. Nábytek v sestavě je kombinován s klasickou kuchyňskou deskou, která se bude velmi dobře hodit do kuchyně zařízené v tradičním stylu. Zajímavou kombinací v případě této kuchyně budou kontrasty, které získáte například díky stěně vymalované tmavou barvou. Tehdy zvýrazníte světlý odstín čel. Zajímavou kombinací budou i černé doplňky, jako je kuchyňská baterie nebo domácí spotřebiče rovněž v černé barvě.

 https://www.meble-bogart.pl/uploads/webp/products/marija-200-kuchnia-zestaw-korpus-dab-sonoma-fronty-waniliowe-8p-1kpl15278.webp
Jak je vidět, za masivní a pěkný nábytek nemusíte utrácet jmění. I s rozpočtem do 6 500 KČ si můžete zařídit krásnou a módní kuchyni. Montáž kuchyňského nábytku, který najdete v naší nabídce, je dětská hračka. V každé sadě naleznete potřebné montážní příslušenství. Náš nábytek je také odolný a vysoce kvalitní.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Jiřina Zapletalová

Související články