• Místnosti
  • Obývací pokoj
  • Průvodce

aktualizováno

Levné stoly do 5000 KČ

Levné stoly a krásné – je to možné? Ukážeme Vám, že ano! Pokud zařizujete obývací pokoj a plánujete v něm jídelní kout, stůl je tam povinný. Jak si vybrat, aby vypadal krásně a nestál příliš hodně peněz? Poradíme!

V tomto článku se dozvíte:

  • Je možné koupit kvalitní levné stoly do do 5000 KČ?
  • Co zvážit při výběru stolu do interiéru?

Jak vybrat stůl do interiéru? Základní pravidla

Než poběžíte do obchodu nebo objednáte v internetovém obchodě, zahrajte si na stratéga. Naplánování prostoru ve Vašem bytě je základem přehledného interiéru. Aplikujte pár jednoduchých a univerzálních tipů, abyste se ve svém bytě cítili dobře po mnoho let, navíc aby Váš rozpočet příliš neutrpěl:

  • Definujte svůj styl – určí nákup nábytku, doplňků, ale i použité textury a barvy.
  • Přibližte si rozpočet – díky tomu budete hned na začátku vědět, na jaký cenový segment budete cílit.
  • Pokud zařizujete byt dodatečně, a nezařizujete ho od nuly, porozhlédněte se kolem něj a popřemýšlejte, k čemu bude aktuální vybavení sedět nejlépe. Díky tomu se vyhnete situaci, kdy budete dávat dohromady naprosto nesourodé předměty.

Stůl Werona VII laminovaná deska – jednoduchý kus nábytku s charakterem

Seznam „levné stoly do 5000 KČ“ začíná představením modelu Verona VII. Jedná se o stůl klasického tvaru – obdélníková deska podepřená čtyřmi rovnými nohami. Přestože je vyroben z laminované desky, svou kvalitou a solidním zpracováním dokonale imituje masivní dřevo. Deska stolu odkazuje na dubové dřevo a vybrat si můžete jedno z mnoha dostupných barevných provedení. Deska stolu zajímavě kontrastuje se 7 cm silnými nohami stolu, které jsou nalakovány černou barvou. Tato kombinace bude fungovat jak v klasických interiérech, tak v interiérech s nádechem loftového stylu. Doplní také interiéry s moderním minimalistickým designem, kde jednoduchost hraje první housle. Vše záleží na Vaší představivosti a konceptu.

Další výhodou tohoto kusu nábytku je možnost odklopení jeho horní části, díky čemuž budete moci přijímat opravdu velké množství hostů bez obav, že se ke stolu všichni nevejdou. Hladké vodicí lišty vytvoří prostor pro další stolové desky, které zvětší délku stolu až na 2 metry! Tento kus nábytku je skutečným králem domácích oslav!

Stůl Toscana I Laminovaná deska

Naším dalším návrhem je stůl s klasickým designem, který potěší milovníky tradičních interiérů. Jeho forma je o něco lehčí než u stolu Werona VII. Vděčí za to oválným tvarům a zaobleným hranám desky stolu a také kulatému zakončení jednoho rohu nohou podpírajících desku stolu. Vybrat si můžete také z několika barevných variant, a proto je to pro Vás skvělá nabídka, pokud je Váš byt již zařízený a sháníte poslední prvky vybavení, jako je například stůl.

Za zmínku stojí kvalita zpracování a kvalitní ABS dýha, stejně jako laminovaná deska. I v tomto případě máte možnost zvětšit povrch desky stolu díky vodícím lištám, které vytvoří prostor pr

o přídavnou stolní desku. To je nepochybně užitečná funkce zejména v malých interiérech, kde se počítá každý centimetr prostoru.

Stůl Roma III Laminovaná deska

Levné stoly neznamenají nemoderní, nekvalitní výrobky. O tom svědčí i náš další model, mající katalogový název Roma III. Jedná se o klasický model skládacího stolu s obdélníkovou deskou, jehož povrch lze rozšířit o dalších 40 cm pomocí jedné ze dvou vodících lišt.

Hledáte kvalitu na roky a model, který nevyjde z módy? Jste na správném místě, protože stůl Roma III vyrobený z nejkvalitnější laminované desky a OSB dýhy, tato očekávání splní. Bude se nejlépé hodit do interiéru s jednoduchým nábytkem a dekoracemi odkazujícími na klasický, tradiční styl.

Navíc si můžete vybrat z bohaté barevné palety dýh, díky které si snadno vyberete odstín dokonale ladící s interiérem. Barvy jsou rozmanité – od klasických odstínů dřeva, přes bílou, šedou až po sytou, elegantní černou.

Jídelní stůl Paris II Laminovaná deska

V našem výkazu jsme si nechali na konec absolutní skvost – model Paris II. To je nezpochybnitelným důkazem toho, že levné stoly nejsou jen ušetřenými penězi na Vašem účtu, ale také šancí pro stylový design, originální designy a solidní zpracování. Proč tento model milujeme? Za prvé, proporce! Obdélníková, středně silná deska stolu má rovné hrany. Podporují ji až čtyři zužující se směrem dolů, umístěné pod úhlem nohy. Všimněte si, že tato konstrukce dodává nábytku lehkost a eleganci. Za druhé, výběr barev. Světlá deska stolu v barvě zlatý dub dokonale kontrastuje s černou podnoží stolu a černými nohami. To dává jasný signál, že takový stůl je nejen praktickým kusem nábytku, bez kterého se neobejde žádný jídelní kout, ale také příležitostí k doplnění stylových bytových uspořádání. Tento kus nábytku doporučujeme do místností, kde převládá Váš vlastní styl a zařizujete je eklektickým způsobem. Tento stůl si úspěšně najde své místo v klasických i moderních pokojích.

Na pozornost si taky zaslouží úroveň výkonu. Výrobce dbal na to, aby materiály použité při výrobě byly té nejvyšší kvality. Díky tomu si můžete být jisti, že laminovaná deska a OSB dýha, ze kterých byl stůl vyroben, Vám bude sloužit roky.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Jiřina Zapletalová

Související články