• Průvodce

aktualizováno

Malá koupelna v barvách

Uspořádání malé koupelny vyžaduje dobrý plán, vhodný nábytek a správné provedení. Pro dosažení efektivního vzhledu interiéru při zachování jeho funkčnosti je dobré zvolit sadu koupelnového nábytku tak, aby bylo vše konzistentní a vkusně dokončené. Připravili jsme tři návrhy koupelnového nábytku ve výrazných barvách, díky nimž vaše koupelna získá charakter a módní výraz.


Malá koupelna a barvy

Světlé barvy opticky zvětšují prostor, proto se doporučují také v malých koupelnách. Ale co když chceme místnost oživit barvami? V malých koupelnách je dobré použít světlé barevné kompozice. Pokud však máte rádi výrazné akcenty, můžete pestré barvy nábytku kombinovat se světlými podlahami a stěnami. Díky tomu bude koupelna stále opticky vypadat větší a zároveň vytvoříme nemonotónní stylový interiér. Nábytek však není všechno. Celek doplní vhodně zvolené osvětlení, zrcadlo a jemné minimalistické doplňky, získáme krásnou moderní koupelnu s pestrým charakterem.

Mała łazienka Koral 

Malá koupelna a nábytek

V malé koupelně minimalistický nábytek funguje nejlépe z hlediska dekorativnosti. Jejich forma by měla být také jednoduchá, nejlépe geometrická a symetrická. Jednoduché linie způsobí, že prostor bude vypadat uspořádanější a tedy prostornější. Koupelnové soupravy pro malý interiér by také měly mít hladký povrch, bez dalších dekorů. Matné nebo lakované povrchy s jemnými úchyty nebo bez nich budou nejlepší volbou. V tomto případě je méně více.

Mała łazienka Madera 

Moderní koupelna

Moderní koupelna není jen o geometrických koupelnových skříňkách nebo minimalistickém designu. Zejména tento interiér musí být praktický a funkčně uspořádaný pro efektivní a příjemné používání. Vyberte si tedy nábytkové sady, které budou mít i přes malou plochu spoustu úložného prostoru. Skříňky by měly mít dostatek polic, aby vám uspořádání kosmetiky a čisticích prostředků usnadnilo udržení pořádku.

 Mała łazienka Gimi

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články