• Průvodce

aktualizováno

Městský styl v nové verzi

Styl velkoměsta není nic jiného než moderní přístup k designu interiéru se zvláštním důrazem na osobní akcenty. Stále více lidí si vybírá prostorné apartmány s otevřeným prostorem, ve kterém jeden interiér kombinuje mnoho funkcí. Byt moderního člověka má odrážet jeho charakter a být funkční. Proto si stále více lidí vybírá ve svých interiérech moderní městský styl. Čím se vyznačuje?

Byt ve velkoměstském stylu je originální a rozmanitý. Proto je nemožné uzavřít tento styl do pevného rámu. Nejdůležitější je použít moderní řešení interiéru tak, aby byla přizpůsobena individuálním potřebám a očekáváním. Při výběru nábytku se proto držíme univerzálních tvarů, jejichž uspořádání lze kdykoli upravit nebo změnit. Díky tomu můžete zvolit ložnicový komplet do obývacího nebo dětského pokoje.

Styl miejski z meblościanką Baros 

Vlastnosti městského stylu

Můžete uvést několik charakteristik městského stylu, ale je třeba si uvědomit, že se jedná o otevřený design s experimenty v interiéru. Rozlišujeme však:

  • moderní formy

  • úsilí získat dojem prostornosti

  • zdůraznění pocitu pohodlí

  • dodávání interiéru jedinečný a individuální výraz

  • moderní designová řešení

Městský styl je svoboda spojená s pohodlím a vůlí žít v interiérech, které se velmi podobají osobnosti obyvatel. Nebojte se tedy experimentovat s designem a při výběru jednotlivých kusů nábytku mějte na paměti jejich jednoduchost a moderní design.

 Zestaw mebli Briks w stylu miejskim

Městský styl je individualismus

Městský styl je často spojován se surovým industrialismem, který je vyjádřen v jednoduchosti a minimalismu. Pokud však máte rádi eklekticismus, nic nebrání tomu, aby byl váš interiér útulný s příjemnou atmosférou. Nejdůležitější je, že vás váš domov odráží. K dosažení tohoto efektu budou jistě užitečné modulární moderní obývací stěny. Modulární forma je odpovědí na očekávání osob, které chtějí nábytek přizpůsobit vlastním potřebám. O konečném vzhledu rozhoduje uživatel, vybírá prvky, které lze téměř jakýmkoli způsobem sestavit a upravit. Tvar celé sady pak optimálně zapadá do konkrétního prostoru.

Styl miejski z zestawem Lungo 

Prostor je základ

Městský styl zdůrazňuje prostornost, která se projevuje jak při výběru nábytku, tak doplňků. Tohoto efektu lze dosáhnout i v prostorách malé velikosti. Stačí odstranit zbytečné předměty a použít jasné barevné kompozice a hladké lesklé povrchy. Monochromatické vnitřní úpravy často vyžadují silnější akcent, aby nepůsobily jednotvárně, takže experimenty s dekorem jsou vítány.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články