• Průvodce

aktualizováno

Moderní nábytek do obývacího pokoje od výrobce Helvetia

Obývací pokoj je interiérem, který vyžaduje zvláštní přístup k vybavení. Kombinuje dvě základní role. První je samozřejmě denní prostor, tj. Reprezentativní prostor, protože hosté jsou obvykle přijímáni v obývacím pokoji. Ale obývací pokoj je také typickým užitkovým interiérem, který má sloužit členům domácnosti jako místo relaxace a odpočinku. Při uspořádání obývacího pokoje se proto zaměřte na výběr nábytku, který splní obě tato očekávání. Odpovídající nábytek těmto potřebám připravil výrobce nábytku do obývacího pokoje Helvetia.


Moderní přístup k uspořádání obývacího pokoje


Helvetia je výrobce nábytku, který má reagovat na současné potřeby a očekávání osob, které chtějí ve svých domovech dosáhnout nejvyšší úrovně pohodlí, funkčnosti a reprezentativního vzhledu. Musíme přiznat, že nábytek Helvetia do obývacího pokoje vyhovuje dokonale těmto požadavkům. Moderní obývací pokoj má být místem, kde můžeme volně a hlavně pohodlně relaxovat po dlouhém dni stráveném mimo domov a zároveň zajistit maximální funkčnost. Vybraný nábytek proto plně využívá potenciál, pokud jde o skladování, použití a prezentaci. Výrobce nábytku Helvetia tyto vlastnosti dokonale spojil do harmonického a uspokojivého celku.

meble do salonu helvetia 


Jak vypadá moderní obývací pokoj podle výrobce Helvetia?

  • pohodlný a poskytující pocit svobody

  • módní a esteticky vytříbený

  • funkční a prakticky vybavený

  • šitý na míru individuálním potřebám členů domácnosti


Moderní kolekce do obývacího pokoje od Helvetie


Obývací pokoj zdobený nábytkem Helvetia je nejlepší způsob, jak získat interiér s jedinečnou estetikou a konzistencí. Výrobce pro nás s pomocí nejlepších designérů připravil neobvyklé kolekce nábytku do obývacího pokoje, které potěší svým vytříbeným designem, pevnými strukturami a funkcemi zajišťujícími komfort jejich používání.

meblościanka helvetia 


Dokonalým příkladem je kolekce obývacího nábytku Bota, která krásně ladí s nejmódnějšími trendy v designu věnovaném obývacím pokojům. Kombinace bílé s betonovým vzorem čel, stejně jako geometrické tvary umístěné v asymetrickém uspořádání, činí celou sestavu nábytku rafinovanou, vkusnou a zaujme svým inovativním výrazem.

Podobný charakter má i kolekce Tulsa, která se skládá z nábytku přizpůsobeného obytným prostorům. Bílý nábytek do obývacího pokoje byl obohacen o tmavé detaily, které zdůrazňují moderní charakter jednotlivých prvků. Komody a vitríny Helvetia mají efektivně vyrobeny prosklené části, které dodávají specifickou eleganci a lehkost.


Bílý nábytek do obývacího pokoje Helvetia


Není pochyb o tom, že bílá barva bude vždy hitem při uspořádání obývacích pokojů. Do těchto trendů dokonale zapadá kolekce nábytku Baros od společnosti Helvetia, která představuje nábytek s geometrickými tvary, minimalistickým dekorem a čely s vysokým leskem. Celek doplňují komody Helvetia se skleněnými částmi skříněk a LED osvětlením.

meble helvetia 

Není třeba nikoho přesvědčovat, že bílá je nadčasová a má pozitivní vliv nejen na design interiéru, ale také na pohodu členů domácnosti. Při uspořádání vašeho obývacího pokoje proto na tento fakt nezapomínejte. Nábytek Hektor tyto vlastnosti plně odráží. Bílé barvy lesklých čel jsou zde nenápadně rozbité pomocí dekorativního zasklení a úchytů. Celek vypadá harmonicky, ale zároveň je velmi přitažlivý, díky čemuž se stane krásným doplňkem uspořádání moderního obývacího pokoje.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články