• Průvodce

aktualizováno

Modulový nábytek – hit sezony

Meble modułowe – hit sezonu

Nový rok vždy znamená vždy nové trendy pokud jde o uspořádání interiérů a objevení nových perliček v projektech nábytku. O aktuálních trendech na 2017 rok můžete přečíst TADY. Zatímco dnes Vám chceme představit hity v oblasti nábytku na nejbližší sezony – modulový nábytek. Co je modulový nábytek a jestli stojí za to vybrat právě takový způsob uspořádání interiéru? Připravili jsme pro Vás několik efektních a praktických příkladů takových projektů.

 

Moderní interiéry vyžadují minimalistické a funkční přístup k tvoření aranžma. Právě této dva kritéria definují moderní uspořádání interiérů a díky nim se místnosti stávají zároveň efektní pokud jde o design, a také i velmi příznivé pokud jde o každodenní používání. Minimalismus by se měl projevovat v jednoduchých estetických řešeních, které zároveň nebudou zbavené rafinovanosti. Jednoduché korpusy a úsporná dekorativnost je kvintesence moderního módního stylu v 2017 roce. Zatímco funkčnost by se měla projevovat ve vybírání toho nábytku, který nám bude skutečně sloužit, a jeho funkce budou jasně určené. Není tady místo na zbytečný nábytek s pouze dekoračními hodnotami. Ideální v těchto tendencích je také víceúčelový nábytek, který v závislosti na potřebách bude sloužit také i jinou funkcí např. rohová sedací souprava vybavená odpínaným křeslem nebo taburetem, a také konferenční stůl do obývacího pokoje skrytými taburety.

 

 

Není divu, že modulový nábytek se stal hitem v tomto roku, protože to právě díky němu můžeme funkčně a zároveň esteticky uspořádat prostor, který splní všechny potřeby a očekávání pokud jde o moderní kompozice. Díky modulové konstrukci můžeme libovolně manévrovat prvky nábytku a tvořit zajímavé kompozice. Je ideální pro lidi, kteří mají rádi změny a univerzální charakter nábytku.

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články