• Průvodce

aktualizováno

Nábytek na vysokých nožkách – hit sezóny

Moderní nábytek má být estetický, rafinovaný z hlediska designu a zároveň praktický. Očekáváme detaily, které ovládnou jeho styl a vzhled, jelikož díky tomu bude dokonale odpovídat současným trendům. Ačkoli obvykle volíme nábytek na dlouhá léta, ne sezónně, existují trendy designu, které jsou na vrcholu a zároveň se vyznačují nadčasovostí. Nábytek na vysokých nožkách je právě tímto trendem. Moderní a univerzální design je doplněn dekorem, který poskytuje zajímavý vzhled a módní charakter.

 

Nožky se mohou stát jedinečnou ozdobou nábytku, což mu dává specifický výraz a vizuálně modeluje celkový tvar nábytku. Vysoké nohy se staly populární díky trendu skandinávského a anglického trendu v designu nábytku. V závislosti na tvaru a materiálu mohou měnit svůj výraz a dodávat tak teplý nebo studený vzhled nábytku. Můžete si myslet, že nožky na nábytku nejsou důležité. Opak je však pravdou.

 

Jak vytváří nožky charakter nábytku?

Výběrem nábytku s vysokými, tenkými nožkami z kovu nebo chromu získáte model nábytku, který se dokonale hodí k modernímu, ultramodernímu a minimalistickému designu interiéru. Tento typ nohou dodává nábytku surovou eleganci a jistou sofistikovanost. Naopak dřevěných nožky na nábytku poskytnou interiéru jistou skandinávskou pohodu. Kromě toho osloví osoby, které si cení přírodních detailů v interiéru.

 

Pohovky a rohové sedací soupravy s vysokými nožkami jsou ideální zejména do menších obývacích pokojů. Vysoké nohy dodávají nábytku určitý druh lehkosti, což interiéru dodá efekt optické prostornosti. Kromě toho je nábytek s vysokými nohami mimořádně praktický, protože usnadňuje udržování pořádku zejména pod modelem, aniž by se muselo s nábytkem hýbat. Perfektně budou na vysokých nožkách vypadat také komody, televizní stolky i postele.

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články