• Průvodce

aktualizováno

Najmodnější barové židle v této sezoně

Najmodniejsze hokery w tym sezonie

Barové židle, charakteristické vysoké barové židle jsou velmi populární v našich interiérech a není divu, protože nejen vypadají výborně, ale jsou také i výjimečně funkční. Tento nábytek se ideálně hodí do jídelny a kuchyně. Trh nabízí stále více širší výběr tohoto praktického nábytku a splňuje očekávání a preference všech osob, které ocení zajímavá řešení. V závislosti na tom, zda jste milovníci moderních řešení, nebo nadčasového klasického stylu, můžete vybrat univerzální nebo trochu odvážnější variantu. Víme o tom, že každý ocení jiný styl kompozice, připravili jsme pro Vás několik nabídek barových židlí v různých stylech.

1. Klasický styl – Barová židle KL581

Barová židle KL581 je model, který spojuje v sobě klasický design charakteristický pro tradiční židle s vysokou formou barového židle. Díky takovému sestavení se bude tento model krásně prezentovat v interiérech, kterým chceme dodat tradiční charakter a eleganci. Pevná konstrukce a vysoký sedák zajišťují komfortní pozice sezení všem uživatelům.



2. Eklektický styl – Barová židle C -105

Barová židle C -105 je eklektické sestavení moderní formy nábytku s klasickým designem prošívaného sedáku a opěradla. Tento model se bude ideálně hodit jak do klasických, tak i do moderních interiérů, díky sestavení módních materiálů s tradiční formou sedáku a opěradla. Barová židle je vyrobená z kovu a ekologické kůže, a dekorační prvky z chromované ocele dodávají výjimečný charakter. 

 

3. Moderní styl – Barová židle Joko

Výjimečně elegantní barová židle Joko je nabídka pro osoby, které ocení moderní design. Tento model se vyznačuje ideální dekorativností. Vkusná kompozice a nadčasové barevné provedení v nejmódnějším šedém odstínu tvoří tady stylisticky rafinovaný nábytek. Zvláště dekorativně vypadá profilované obloukové opěradlo s ozdobnými liniemi na povrchu čalounění.

 

4. Industriální styl – Barová židle H-64

H-64 je unikátní barová židle v industriálním stylu. Její syrový design a sestavení módních materiálů ve tmavém barevném provedení dodávají každému interiéru výjimečnou atmosféru. Masivní konstrukce dodává nábytku rafinovaný charakter.

 

5. Skandinávský styl – Barová židle H-51

Nábytek ve skandinávském stylu se stál velmi populární v posledních sezonách. A není divu, protože vypadají výjimečně efektně a dodávají interiérům specifický styl. Barová židle H-51 se ideálně hodí do každého interiéru, kterému dodává estetiku a je rozzařuje. Díky světlému barevnému provedení a dřevěným detailům barová židle se perfektně hodí do každého typu interiéru.

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články