• Průvodce

aktualizováno

Nejmódnější dětské postele

Najmodniejsze łóżka dla dzieci

Výběr vhodné postele do dětského pokoje je velmi důležitý, protože právě během spánku se dítě nejen regeneruje a sbírá síly pro další aktivní den, ale také i roste, rozvijí se jeho fyzické a psychické zdatnosti. Proto také postel dítěte by měla být především bezpečná a komfortní. Když jsou ty dva nejdůležitější činitele splněné, je čas přemyšlet o estetice. Každý z nás očekává, že bude postel zajímavým prvkem interiéru a bude prostě módní. Proto také jsme pro Vás připravili dvě zajímavé nabídky dětských postělí, které jsou jak bezpečné, komfortní, tak i módní z hlediska designu.

 

 1. Postel Como 3

 

Postel Como 3 je výjimečný, rafinovaný model, který dodá každému dětskému pokoji svěžest a specifickou dynamiku. Navíc tento model je navržený dle moderních standardů designu, díky čemu okouzluje módní kompozicí a efektním provedením. Postel Como 3 je nabídkou pro osoby, které ocení funkčnost, módní design a nejvyšší kvalitu. Tento vzor je patentovaný. Díky vysoce kvalitnímu provedení a nejkvalitnějším materiálům tento nábytek je esencí pohodlí a dlouhodobého používání.

 

Vlastnosti postele Como 3:

– praktické zásuvky

– bezpečná konstrukce

– funkční police

 

 2. Postel Miłosz

 

Postel Miłosz je výjimečně moderní model, který spojuje v sobě aspekty designu okouzlující jak děti, tak i dospělé. Minimalistická kompozice nábytku ideálně harmonizuje se současnými standardy designu. Postel se nachází v horní části korpusu, zatímco pod něm je místo na velký rohový psací stůl, díky čemu získáme volné místo v pokoji. Konstrukce je velmi stabilní a trvanlivá. Inovativní projekt se bude líbit jak dětem, tak i jejich rodičům.


3. Patrová postel Pati 

 

Postel Pati je postel vyrobená speciálně pro nejmenší klienty. 

Díky početným svislým příčkám a odnímatelnému zábradlí, je postel pro vaše dítě velmi bezpečná a zároveň funkční.

Čtete rádi svým dětem před spaním? Pak vám tedy nabízíme ideální možnost. Při čtení můžete sedět na okraji postele a pokud už vaše dítě usne, pak lehce a bez jakýchkoliv problémů zasunete zábranu, která ochrání dítě před páde

 
Vlastnosti postele Pati:

 

– až tři místa na spaní

– postel je vybavena zábranou i na spodním patře

– ideální konstrukce postele zajišťuje bezpečnost Vašich dětí. Postel je určena pro děti od 2 let

– velkým plusem postele jsou dvě prostorné zásuvky

– dětská postel je vyrobena z masivní borovice a je 3x lakovaná

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články