• Průvodce

aktualizováno

Nejzajímavější nábytek na veletrhu v Poznani

V březnu se konal veletrh nábytku v Poznani, který byl zahrnutý návrhy výrobců nábytku a jedinečnými inspiracemi pro interiéry. Letošní veletrh nábytku byl zkombinován s Home Decor a arena Design. V Poznani se setkali distributoři nábytku z více než 50 zemí, aby se této jedinečné akce zúčastnili. Více než 300 společností představilo svůj sortiment. Na tomto setkání se rovněž zúčastnila značka Nábytek-Bogart.cz, která představila nabídku produktů nejlepších výrobců, což se setkalo s velkým uznáním a přitahovalo zájem mnoha návštěvníků.

 

Veletrh v Poznani je největší veletrh nábytku ve střední a východní Evropě. Svědčí o tom skutečnost, že každý rok přitahuje davy obchodníků z celého světa, kteří projevují rostoucí zájem o nábytek. Značka Nábytek-Bogart.cz představila mnoho mimořádně atraktivních návrhů nábytku a inspirací. Motto společnosti „Krása do Vašeho domova“ – se stala inspirací naší tvorby. Byly představeny koncepty uspořádání, které ovlivňují uživatele v každodenním prostředí, formují pozitivní náladu a zároveň zachovávají praktičnost. Cesta k úspěchu je samozřejmě vzhled celého konceptu, který návštěvníky potěšil. Všechna uspořádání se setkala s pozitivním ohlasem díky unikátní kombinaci tvarů a barev odpovídajících nejnovějším trendům. Důležité bylo najít soulad mezi funkčností, kvalitou ataké estetickou hodnotou každé z prezentovaných skladeb. Díky tomu nejsou uspořádání a prezentace kuchyní, obývacích pokojů nebo ložnic jen zapsány do současných trendů, ale budou sloužit dokonce v příštích sezónách ve třech nejdůležitějších pilířích užitku:

  1. funkčnost moderních řešení,

  2. vyvážená estetika,

  3. kvalita a pevnost

 

Nábytek prezentovaný společností Nábytek-Bogart.cz na této jedinečné akci Vám pomůže vytvořit interiéry, které zajistí klid a pohodu, stimulují kreativitu, ale také sniží pocit stresu. Nábytek nejsou jen předměty každodenní potřeby, ale také významně ovlivňují to, kdo jsme a jak se cítíme každý den. Díky této myšlence byly prezentované kolekce na veletrhu v Poznani tak úspěšné.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články