• Průvodce

aktualizováno

Odpočinkový komplet v klubovém stylu

Komplet wypoczynkowy w stylu klubowym

Milovníci nekonvenčních kompozicí hledají řešení, která dodá jejich interiéru nejen funkční vlastnosti, ale také výjimečně efektní charakter. Pro této osoby jsme připravili nabídku nového trendu nábytku do obývacích pokojů. Klubový styl se opět vrátil na stůl a promění domácí interiéry v oázy relaxace, ve kterých je odpočinek to, co nejlepší. Interiér v tomto stylu můžete zařídit vybavením módním v tomto sezoně odpočinkovým nábytkem.

 

 

Uspořádání domácích místností v klubovém stylu znamená útulnou atmosféru a vše, co usnadní odpočinek a blahou relaxaci. Čím se vyznačuje tento styl? Klubové interiéry jsou esteticky příjemné a nekonvenční, ale také i výjimečně pohodlné. Vyplňuje je komfortní, čalouněný nábytek jako z chillout roomu a barevné osvětlení. Vybavení se stává moderní a funkční. Celá kompozice je trochu extravagantní a dělá velký dojem, členům domácnosti slouží maximálním komfortem. V takovém interiéru velkou roli hrají pohodlné klubové křeslo a klubová pohovka.

 

 

Barevná klubová křesla nejlépe vypadají v interiérech ve stylu retro a vintage. Avšak se také dobře prezentují v moderních a skandinávských interiérech kde jsou kontrabodem v eklektické kompozici. Klubový komplet od Nabytek-Bogart.cz je výjimečný komplet čalouněného nábytku, který navazuje svou linií designu na nábytek z let sedmdesátých. Efektivnost provedení a vysoká kvalita zaručují spokojenost a komfort používání. Charakteristické dřevěné nohy a krásné čalounění jsou charakteristické pro styl retro, dnes velmi populární. Měkké sedáky jsou vyrobené z bonelových a vlnitých pružin.

 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články