• Ložnice
  • Místnosti
  • Průvodce

aktualizováno

Postele boxspring – jaký je jejich fenomén? Proč jsou tak pohodlné?

Ceníte si pohodlného odpočinku a efektivního spánku? Dobře! Spánkem strávíme přibližně třetinu života. Účinnost odpočinku a spánkové hygieny ovlivňuje naše fyzické zdraví, výkonnost a každodenní náladu. Proto má smysl vybrat si postel do ložnice, která podporuje naše pohodlí a zdraví. Pokud vám na těchto účincích záleží, vsaďte na postel boxspring. Donedávna byla spojována pouze s vybavením luxusních hotelových pokojů, dnes ji máte na dosah ruky.

V tomto článku se dozvíte:

·       Jaké jsou vlastnosti postelí boxspring?

·       Jaká je konstrukce postelí boxspring?

·       Jaké jsou dnes nejoblíbenější modely postelí boxspring?

Související článek: Jak zútulnit interiér?

Fenomén postelí boxspring

Postele boxspring jsou stále oblíbenějším řešením. Co je jejich fenoménem? Ne nadarmo jsou tato lůžka spojována s luxusem a maximálním pohodlím. Jsou vysoké, plně čalouněné a mají spojenou matraci s roštem a rámem postele, což výrazně zvyšuje pohodlí. Celek je obohacen čalouněnou opěrkou hlavy, která umožňuje pohodlnou oporu při večerní relaxaci. Nejcharakterističtější je však struktura hotelové postele. Konstrukce se skládá ze spodní dřevěné konstrukce a odpovídající matrace nebo sady několika matrací. Box je vyplněn pružinami bonell, které zajišťují vysokou pružnost spací plochy. Díky takové konstrukci je tlak těla na pružiny rovnoměrně rozložen po celé ploše matrace a my získáváme pozoruhodný komfort spánku.

łóżko kontynentalne z materacem

Nejmódnější postele boxspring – trendy 2021

Připravili jsme pro vás dva zajímavé modely postelí boxspring, které zaujmou moderním designem, konstrukcí zajišťující maximální pohodlí i originální funkčností.

Postel boxspring Fendy

Postel Fendy je vybavena systémem tří matrací, což je její významnou předností. Postel tak zajišťuje vysoký komfort spánku a umožňuje pečovat o zdraví páteře. Navíc má dva úložné prostory na ložní prádlo, což je velmi funkční řešení. Přístup k zásobníkům je možný zvednutím dané části povrchu po celé délce lůžka. Za zmínku stojí také design tohoto modelu. Atraktivní rovná linie je reakcí na moderní trendy v interiérovém designu, zatímco prošívané čelo postele působí vyváženým dekorativním dojmem.

łóżko kontynentalne z materacem

Boxspring postel Wave

Přejděme k druhé možnosti, kterou je postel boxspring Wave. Největší výhodou tohoto modelu je kromě vysoké kvality komfortu, který poskytuje, možnost elektrického ovládání. Toto moderní technologické řešení umožňuje nastavit dvě matrace, které fungují nezávisle na sobě. Díky tomu si každý může dopřát optimální pohodlí při spánku. Postel Wave se vyznačuje také dokonale propracovaným designem a elegantním zpracováním.

łóżko kontynentalne z materacem

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články