• Ložnice
  • Místnosti
  • Trendy

aktualizováno

Postele do ložnice, které jste si zamilovali

Spánkem strávíme přibližně třetinu života. Proto by postel na spaní měla splňovat některé z nejdůležitějších vlastností. V našem obchodě najdete různé typy módních postelí do ložnice, ale nejdůležitější je pohodlí, styl a vysoká kvalita. Seznamte se s nejoblíbenějšími typy postelí.

V tomto článku se dozvíte, které postele máte nejraději:
  • Postel s čalouněným čelem a zásuvkou na lůžkoviny
  • Postel s dřevěným rámem
  • Čalouněná postel ve stylu glamour
  • Postel boxspring.
  • Postele s čalouněným podhlavníkem a zásuvkou na ložní prádlo.
Postel Galaxy je ideální volbou pro ty, kteří si cení pohodlí, pevné konstrukce, moderního designu a praktických úložných řešení. Tento typ postele do ložnice s matrací a s plochou na spaní 180×200 umístěnou na roštu poskytuje nejvyšší komfort spánku, a proto jej volí zejména páry a lidé, kteří potřebují ke spánku hodně prostoru. Čalouněná opěrka hlavy vám umožní pohodlně si opřít záda a strávit tak ještě více času s knihou nebo sledováním televize. Tmavě béžové velurové čalounění navíc opticky zatepluje rám z nábytkové desky v barvě Abisko Ash v krémovém odstínu. Tento jemný odstín skvěle doplní různé interiéry od klasických přes skandinávské až po moderní.

Jaké funkce poskytuje postel Galaxy? Určitě je to vestavěná police umístěná po obou stranách, která umožňuje lepší organizaci v ložnici. Můžete tak mít své oblíbené knihy vždy po ruce a odpočinout si při čtení před spaním. Pokud máte v ložnici málo místa, postel Galaxy vám pomůže dostat nepořádek pod kontrolu. Přední vestavěná zásuvka ve spodní části je ideální pro uložení lůžkovin, polštářů navíc, letní přikrývky a dokonce i sezónního oblečení, pokud máte nedostatek místa ve skříni.

Postele s dřevěným rámem

Klasika nikdy nevyjde z módy. Tímto heslem se řídí i výběr postele. Proto je dalším z nejčastěji vybíraných typů postelí postel s dřevěným rámem. Je to ideální model pro ložnici v klasickém stylu. Dřevěné postele do ložnice jsou vkusné samy o sobě, takže nepotřebují konkurenci v podobě přebytečných dekorací. Váš oblíbený model Evora s rámem v tmavě zelené barvě s akcenty v kontrastní barvě dubu lefkas je elegantní a šik nabídkou pro ty, kteří ocení nejvyšší kvalitu materiálů a zpracování, stylový charakter a pevnou konstrukci desky, která vydrží mnoho let používání.

Rám s jednoduchým dekorem a vyšším čelem se lehce vznáší na rovných nohách, čímž rovnoměrně rozkládá váhu a nepůsobí v ložnici přeplácaně. Evora je nadčasový model postele, který se bude dobře vyjímat v trochu větší ložnici. Vzhledem k nedostatku zásuvek a úložného prostoru není možné uložit ložní prádlo nebo další přikrývku. I přes nedostatek této funkce je však postel Evora jistě esteticky příjemná a doplní mnoho ložnic.

Čalouněné postele ve stylu glamour

Luxusní, elegantní s nadčasovým charakterem. Takový je glamour styl, který od 20. let 20. století vždy potěší třpytem a klasickou formou. Čalouněná postel Nicole na zlatých nožkách je další položkou na seznamu nejčastěji kupovaných postelí do ložnice v našem obchodě. Na první pohled zaujme ozdobná rýhovaná struktura čela a přední strany postele, která jí dodává na charakteru. Elegantní rozměr jistě podtrhuje použití zlatých kovových nohou, které dodávají posteli lehkost a ponechávají prostor pro robotický vysavač.
 

Čalouněná postel Nicole je vybavena vyšší opěrkou hlavy, která umožňuje pohodlné opření zad při čtení nebo sezení v posteli. Šířka matrace, která je součástí sady – 160×200 – je návrhem pro malou ložnici. Velikost matrace umístěné na dřevěném rámu plně umožňuje pohodlný spánek dvou osob. Absenci úložného prostoru na ložní prádlo vynahrazuje stylový tvar a pevná konstrukce postele, která může úspěšně plnit svou funkci po mnoho let.

Postel boxspring

Je považována za jeden z nejpohodlnějších typů postelí. Postele boxspring se dříve nacházely pouze v luxusních hotelech a poskytovaly hostům nesrovnatelný komfort spánku. Není divu, že se pro tento typ modelu rozhodnete i vy. Proč jsou tak žádané? Jedná se o speciální konstrukci postele, která zajišťuje nejvyšší možný komfort spánku.
Stojí za to vědět, že postele boxspring se skládají ze tří typů matrací. Postel je mnohem vyšší než tradiční lůžka, což je ideální pro lidi s bolestmi zad a pro ty, kterým se špatně vstává. Spodní část postele je vybavena pružinovou matrací, zatímco druhý typ matrace má pružiny ukryté v kapse. Vrchní vrstvu tvoří mnohem těžší pěnová matrace zvaná topper, která vyrovnává mezeru mezi matracemi a zpevňuje postel.
V našem obchodě mají postele boxspring dva vestavěné úložné prostory na ložní prádlo, které vám umožní ušetřit místo ve skříni. Střední vrstvu tvoří matrace s bonelovými pružinami, které rozkládají tělesnou hmotnost tak, aby postele boxspring nezpůsobovala svalové napětí. Vrchní topper nejen vyplňuje mezeru mezi matracemi, ale také zvyšuje vnímané pohodlí osob, které milují vysoký komfort spánku.
Výběr postele do ložnice je třeba pečlivě zvážit, abyste si mohli plně vychutnat příjemný a uklidňující spánek. V textu zmíněné postele do ložnice tyto požadavky jistě splňují, a proto je také nejčastěji volíte.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články