• Styly

aktualizováno

Předsíň v moderním stylu

Předsíň je ukázkou celého domu. Toto je první místnost, kterou naši hosté vidí jako první při návštěvě našeho bytu. Přestože v předsíni netrávíme většinu času, je dobré věnovat uspořádání tohoto interiéru zvláštní pozornost. Objevte využitelný potenciál předsíně a dejte mu moderní vzhled. Podívejte se, jak moderně uspořádat předsíň.


Předsíň je ukázkou domu

Uspořádání předsíně je obvykle věnována menší pozornost a úsilí než v případě zařizování jiných bytových interiérů. Předsíň je průchozí interiér, ale je třeba si uvědomit, že právě tato místnost dělá první dojem u našich hostů. Moderní předsíň by měla vypadat úhledně, rafinovaně a vyváženě. Funkčnost a praktické využití jejího potenciálu mají také velký význam. Proto je dobré při uspořádání moderní předsíně vybrat sadu nábytku, která zaujme nejen módním designem, ale také funkčností.

 przedpokój nowoczesny

Moderní předsíňový nábytek

Nábytek je základní výbavou každé předsíně. S ohledem na užitný charakter interiéru a skutečnost, že předsně obvykle nejsou příliš velké, je nejlepším řešením zvolit komplet nábytku do předsíně, místo skládání uspořádání z jednotlivých elementů. Moderní nábytek by měl mít geometrické tvary a rafinovaný design, který není příliš dekorativní. Jednoduchost a minimalismus jsou největšími determinanty moderního stylu. Dokonalý zde bude nábytek s hladkými povrchy, neutrálními barvami nebo ze světlého dřeva. Předsíň bude vypadat působivě, když moderní nábytek bude konzistentní a dobře navržený.

nowoczesny przedpokój 

Moderní hala a funkčnost

Funkčnost je vedle minimalismu nejdůležitějším determinantem interiérů a nábytku v moderním stylu. To platí i pro předsíň, která je nejen průchozím, ale také funkčním interiérem. Je-li předsíň správně vybavena, bude každodenní přezouvání a oblékání, stejně jako skladování svrchního oblečení a doplňků, mnohem pohodlnější. Je vhodné zvolit moderní předsíňový nábytek multifunkčního charakteru. Velmi pohodlným řešením je mimo jiné botník se sedákem. Skříň s posuvnými dveřmi bude také dobře fungovat v moderní předsíni, jelikož nebude zabírat příliš mnoho místa a zároveň bude sloužit jako velký úložný prostor.

Nepřehlédněte:

VěšákyBotníky Skříně s posuvnými dveřmi

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články