• Obývací pokoj
  • Trendy
  • Uncategorized

aktualizováno

Proč je riskantní vlastnit křeslo Ušák?

Křeslo Ušák je nesporným králem obývacích a dětských pokojů. V prvních interiérech plní svou funkci u krbu, ve druhých jako pohodlné, odlehlé místo pro krmení dítěte. Pozitivní názory na tento kus nábytku vás povzbudily natolik, že si chcete křeslo Ušák pořídit i k sobě domů? Dobře si to rozmyslete! Takový nákup může mít nečekané a závažné důsledky!

Než se posadíte do křesla…

Jste sportovec nebo gaučový povaleč? V prvním případě buďte velmi opatrní! Křeslo Ušák s širokým, měkkým sedákem a vysokým opěradlem vás změní k nepoznání. Jakmile si na ně sednete a pohodlně si podepřete hlavu a záda, ztratíte veškerou motivaci vstávat! Co třeba fitness karimatka a posilovna? Zapomenete na ně!
Než se tedy usadíte do křesla, následujte příkladu zkušených gaučových povalečů a pečlivě se připravte. Položte si na stolek vedle sebe čaj nebo kávu v oblíbeném hrnku a připravte knihu, na kterou jste nikdy neměli čas. Budete také potřebovat měkkou deku a oblíbené občerstvení. Nesedejte si, dokud není vše připraveno! Jakmile se posadíte do křesla, nic vás nepřinutí vstát.

Rodinná soutěž o královské křeslo!

Když se ve vaší domácnosti objeví křeslo Ušák, rychle si všimnete, jak důležitým nábytkem se stalo. Vzpomínáte si na hru na horké židle z dětství? Nyní se jí zúčastní celá rodina! Když si jeden z vás sedne do křesla, zbytek domácnosti začne kroužit kolem a čekat na okamžik, kdy se ten nešťastník zvedne, i když jen na chvíli…

Nenamlouvejte si, že přijdete o zábavu, pokud žijete s teenagerem, který se dosud raději zavíral do svého pokoje. Nikdo (ani váš pes!) nebude chtít vyměnit křeslo za pohovku. Je to příliš pohodlné! Takže pokud se o ně nechcete neustále hádat, raději křeslo nekupujte. Nebo si předem sestavte přesný rozvrh! Nezapomeňte, že máte výhodu – víte, jak je křeslo Ušák pohodlné a co je v sázce!

Jedno křeslo nestačí

Dokončíte své nákupy s jediným křeslem Ušák? Ne tak docela… Jedno křeslo doma rozhodně nestačí! Pokud plánujete umístit tento kus nábytku do obývacího pokoje, určitě se tam vejde ještě jeden… no, možná dva. Dopřejte své rodině nebo hostům také jedinečný komfort. Jen nezapomeňte koupit model s podnožkou! Relaxace bude tak hluboká, že se dá předpokládat, že u vás budou přespávat hosté – pravděpodobně ani nebudou chtít vyměnit křeslo Ušák za postel.

Nebo si plánujete koupit křeslo, abyste v něm mohli pohodlně nakrmit své miminko? Pak myslete i na svého partnera! Mladý tatínek si rád sedne vedle vás a stráví s vámi čas… Nebo si alespoň protáhne svaly, než bude vaše drahé miminko přebalovat a znovu nosit.

Rizika spojená s nákupem křesla Ušák již znáte. Stále chcete přijmout výzvu a umístit tento kus nábytku do svého domu? Pak vám přejeme hodně štěstí! A nezapomeňte, že jsme vás varovali: lidí ochotných sedět v křesle bude přibývat! Tak proč si jich hned několik nekoupit?

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články