• Průvodce

aktualizováno

Prostorné skříně do malého interiéru

Je těžké si představit funkčně zařízený dům bez prostorné skříně. Když však musíme na malý prostor umístit veškerý potřebný nábytek a zároveň zachovat estetickou hodnotu a pohodlí interiéru, vše vyžaduje řádné plánování. Klíčem k úspěchu je vybrat šatní skříň, která bude prostorná a nezabere příliš mnoho místa.

Jakou skříň vybrat do malého interiéru?

Může být trochu obtížné koupit nábytek, který je velmi prostorný a nezabírá příliš mnoho místa. Ale s naší pomocí není nic nemožné, protože představujeme modely skříní, které splňují tato očekávání. Malé interiéry mají své vlastní požadavky, pokud jde o jejich uspořádání. Nejprve byste si měli vybrat pouze potřebný nábytek, abyste nezatěžovali prostor prvky, které nebudete denně používat. Skříň je však nepostradatelným kusem nábytku v každém domě, protože vám umožňuje ukládat mnoho věcí a pomáhá tak udržovat pořádek v bytě. U skříně je důležitá nejen velká skladovací kapacita, ale také možnost uložení různých kusů oblečení a věcí k čemuž napomáhají zásuvky ve skříni, pořadníky nebo tyče na ramínka a police. Dokonalá skříň by měla esteticky ladit s designem interiéru a nezabírat příliš mnoho místa, aby místnost nebyla přeplněna. Pokud máte opravdu malý interiér, může se vám to zdát komplikované. Naštěstí u nás v obchodě najdete zajímavé návrhy, které splňují tato očekávání.

szafa do pokoju 

Prostorné skříně pro malé interiéry 

Vestavěná skříň – její největší výhodou je to, že se perfektně hodí k celému uspořádání interiéru a je nenápadná. Díky tomu ani v malých místnostech nevypadá, že je uspořádání přeplněno velkým kusem nábytku, jelikož vestavěná skříň splývá s rovinou stěny. 

Rohová skříň – je perfektní do interiérů, kde potřebujete maximalizovat úložný prostor. Takové skříně mají nejen výjimečně velkou úložnou kapacitu, ale také nezabírají příliš mnoho podlahové plochy. Kromě toho je snadné komponovat s jiným nábytkem v místnosti. 

szafa narożna 

Modulární šatní skříň – známá také jako systémová šatní skříň, poskytuje skvělé příležitosti k nezávislému rozhodování o tom, jak by měla vypadat při konečném uspořádání interiéru. Každý si může vybrat jednotlivé moduly sám a přizpůsobit je podmínkám konkrétní místnosti a prostoru. 

Skříň s posuvnými dveřmi – je jedním z nejpraktičtějších řešení pro malé nebo úzké interiéry. Kromě toho se v zásadě hodí do všech typů místností: obývacího pokoje, dětského pokoje a pokoje pro mládež, do ložnice nebo předsíně. Největší výhodou skříní s posuvnými dveřmi je, že nemají dveře, které se otevírají do boku, takže nezabírají místo a jsou ideální do úzkých interiérů 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články