• Průvodce

aktualizováno

Rohové sedací soupravy s elektrickou funkcí Relax – inovativní způsob relaxace

Při zařizování našich obývacích pokojů nám především záleží na tom, aby byl nábytek esteticky vytříbený, funkční při používání, ale také poskytovaly maximální pohodlí. Klíčem k úspěchu je proto přesné uspořádání relaxační oblasti, kde můžete dosáhnout těchto tří cílů a užít si maximální pohodlí. Rohová sedací souprava s elektrickou funkcí relax je v tomto ohledu neocenitelným prvkem.

Elektricky ovládaná rohová sedací souprava – hit sezóny

Sady čalouněného nábytku jsou nejdůležitějšími prvky vybavení každého obývacího pokoje. Protože to je to, co používáme, když si chceme odpočinout, krátce si zdřímnout nebo plánujeme mít hosty na odpolední kávě. Jejich užitná hodnota je proto v každé domácnosti nesmírně důležitá a proč se při výběru nábytku, jako jsou pohovky, křesla nebo rohové sedací soupravy do obývacího pokoje, zaměřujeme na implementaci tří důležitých předpokladů:

·        funkčnost

·        pohodlí

·        estetika

narożnik elektryczny relax 

Při zařizování relaxační oblasti musíme dbát na všechny tyto pilíře, protože obývací pokoj je relaxační i reprezentativní. Designéři a výrobci pro splnění těchto požadavků vytvořili rohové sedací soupravy s elektricky ovladatelnou funkcí Relax. Jejich fenoménem je, že díky elektrickému ovládání rozkládání a zasouvání sedačky uživatel nemusí na tuto činnost vynaložit žádné úsilí. U sedacího nábytku byla k rozšíření funkce spánku obvykle zapotřebí síla. To je však již minulostí. Elektricky ovládané rohové sedací soupravy byly navíc navrženy tak, aby zajišťovaly nejen funkčnost použití, ale také splňovaly požadavky na pohodlí. Jejich konstrukce je proto vyrobena z prvotřídních matrací a výplní, díky nimž je sezení a ležení velice komfortní. 

narożnik z elektrycznie wysuwanym siedziskiem 

Elektricky ovládané rohové sedací soupravy s funkcí Relax  – jaké jsou jejich výhody? 

Rohové sedací soupravy s elektrickým systémem vysunutí sedadla v současné době dělají skutečnou senzaci. To není překvapující, protože jsou extrémně funkční a jejich provoz je plynulý, tichý, rychlý a nenáročný. Nejsou to však jediné výhody tohoto řešení. Protože moderní rohové sedací soupravy jsou obohaceny i o funkci Relax, která se může projevit více způsoby. Obvykle použitelné pro: 

·        nastavitelné opěrky hlavy 

·        nastavitelné područky 

·        zatahovací podnožek 

narożnik z funkcją relax elektryczny 

Funkce Relax umožňuje používat nábytek způsobem, který se každému členovi domácnosti nejvíce líbí. Poté se jedna sedací souprava stane ideálním místem pro relaxaci několika osob (v závislosti na velikosti vybraného modelu). Můžete na něm pohodlně sedět, natáhnout nohy na podnožku nebo lenošku, upravit opěrky hlavy a područky podle aktuálních preferencí a dokonce si i pohodlně lehnout. Možností je mnoho, a proto jsou moderní rohové sedací soupravy s funkcí Relax tak oblíbené. Jeden kus nábytku je schopen splnit očekávání několika osob současně. 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články