• Styly

aktualizováno

Stylová křesla do obývacího pokoje v eklektickém stylu

Obývací pokoj v eklektickém stylu kombinuje mnoho různých designových trendů, díky nimž je výjimečně esteticky sofistikovaným místem. Při výběru jednotlivých prvků zařízení musíme věnovat pozornost skutečnosti, že i přes různé formy, barvy a vzory vypadá celé uspořádání působivě. Jedním z kusů nábytku, který má velký potenciál pro utváření eklektického uspořádání, je křeslo. Výběrem modelu se zajímavým designem můžeme zatraktivnit jakékoli uspořádání.


Obývací pokoj v eklektickém stylu

Čalouněný nábytek má mnoho výhod a využití, ale je vždy základním vybavením obývacího pokoje. S jejich pomocí můžete vytvořit výjimečně pohodlný a zároveň reprezentativní relaxační prostor, kde budete moci příjemně trávit čas při relaxaci nebo návštěvě hostů. Obývací pokoje v eklektickém stylu jsou vybaveny mnoha designovým nábytkem a doplňky, které navzdory velké vizuální rozmanitosti tvoří harmonickou estetiku uspořádání. Křeslo je kus nábytku, který je dobré představit v eklektickém uspořádání, protože má velký dekorativní potenciál. Stylizovaná křesla s designovým výrazem budou nejlépe fungovat v eklektickém obývacím pokoji. Vybrali jsme několik ikonických modelů, které jistě potěší každého fanouška sofistikovaných designových řešení.

fotel 

Klubové křeslo Alexander

Křeslo Alexander je návrhem pro fanoušky klasického vintage stylu a designových forem, které se objevily zejména v interiérech 60. let a během lidové republiky. Masivní tvar sedadla a opěradla, připomínající otevřenou mušli, je založen na dřevěné konstrukci a vysokých nohách s profilovaným tvarem. Celek vypadá velmi působivě a díky velkému výběru vzorů a barevných kompozic je toto křeslo vhodné pro prakticky jakýkoli styl uspořádání obývacího pokoje.

fotel patchworkowy  

Patchworkové křeslo

Tento model křesla jistě osloví osoby, které mají rády nestandardní barevná a designová řešení, která efektivně překračují hranice mezi klasickým a moderním stylem. Patchwork je umění šití, které zahrnuje kombinování různých kusů materiálu. Výsledkem je krásné čalounění s barevnými vzorovanými nebo hladkými látkami, díky čemuž je moderní podoba křesla nadčasová. Díky takové kombinaci různých stylů je křeslo ideální pro eklektická uspořádání a navíc bude sloužit jako pohodlný nábytek.

fotel klasyczny 

Křeslo ve stylu Chesterfield

Originální a efektivní design s nadčasovým výrazem jsou jednou z hlavních výhod tohoto jedinečného křesla. Díky němu bude obývací pokoj v eklektickém stylu propracovanější a získá eleganci. Toto klasické křeslo zaujme svým stylem a dokonalým zpracováním. Jeho forma přitahuje pozornost a dominuje interiéru, proto se perfektně hodí k minimalistickým nebo klasickým aranžmá. Křeslo bude fungovat v tradičních i moderních interiérech a dodá jim jedinečnou atmosféru.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články