• Průvodce

aktualizováno

Stylová křesla k psacímu stolu

Pohodlná poloha při práci u stolu je základem zdraví a pohodlí. Pro péči o páteř a zajištění maximální koncentrace je nutné pracoviště řádně vybavit. Stůl i křeslo by měly mít ergonomickou strukturu, možnost nastavení a atraktivní design. Je to otázka estetiky, které budeme věnovat zvláštní pozornost. Podívejte se na stylové stolní židle, které jsme pro vás připravili.

Psací stůl musí být vybaven pohodlnou židlí, která zajistí pohodlí během práce a umožní vám udržovat zdravou polohu zad při sezení. Bez ohledu na to, zda použijeme domácí pracoviště nebo stůl v reprezentativní kanceláři, je důležité také myslet na design.  Jaký nábytek bude v nadcházejících sezónách módní?

 Fotele do biurka Q-248

Stylové kancelářské židle

Trh nabízí široký výběr židlí a křesel, které se vyznačují odlišným stylem designu, ergonomií a rozsahem nastavení. Zdraví je samozřejmě na prvním místě, proto se před výběrem ujistěte, že model bude vyhovovat vašim potřebám a pracovnímu stylu. Pokud strávíte méně než čtyři hodiny denně prací s počítačem, zajímavým řešením bude investice do stylizované židle s opěradlem, které se hodí k vašemu stolu. Je to nábytek, který přitahuje pozornost svým vzhledem. V nadcházejících obdobích budou na prvním místě eklektická a minimalistická řešení. Můžete tedy vyzkoušet židli, která je stylizovaná nebo podtržená zajímavým vzorem nebo barvou čalounění. Na druhou stranu, pokud strávíte každý den u svého stolu spoustu hodin, pak je nejlepším řešením křeslo s regulací. Model s nastavitelnou výškou, opěradlem a područkami zajistí pohodlnou a správnou polohu vašeho těla při práci.

Fotele do biurka Q-066 

Ergonomie a styl

Stylový vzhled nemusí být v rozporu s ergonomickým designem. Každý kus nábytku by měl být přizpůsoben našim potřebám, a to jak z hlediska estetiky, tak pohodlí používání. Výběrem modelů vybavených možnostmi vícestupňového nastavení zaručujeme možnost dokonalého přizpůsobení židle tělu a individuálním preferencím. Většina modelů křesel určených pro práci u stolu má nastavitelnou výšku, úhel opěradla a výšku loketní opěrky. Ergonomie by však neměla zakrývat styl nábytku. Naštěstí moderní kancelářská křesla dokonale kombinují ergonomii a funkčnost s dobrým stylem. V nadcházejících sezónách budou v módě jak masivní tvary s charakteristickým masitým čalouněním, tak minimalistické modely s úzkou strukturou s opěradlem a sedákem ze síťoviny.

Stylowe fotele do biurka 

Kancelářské křeslo – jaký styl zvolit?

Nejoblíbenější styly kancelářských křesel jsou moderní a klasické. Obě varianty mají své výhody a do značné míry to vše závisí na uspořádání daného interiéru a vkusu uživatele. Kancelářské židle v klasickém stylu nikdy nevyjdou z módy a vždy se vyznačují elegantním vzhledem, který je obzvláště důležitý v kancelářích. V této sezóně budou v módě klasická křesla s masivním čalouněním. Takový model je potažený přírodní nebo ekologickou kůží, jelikož takové čalounění mu dodá jedinečný styl.

Modely v moderním stylu by měly přitahovat pozornost minimalismem a šetrnou dekorativností. Jsou to například jednobarevná křesla v základních odstínech, stejně jako křesla s úzkou linií opěradla a sedáku (např. vyrobená z membrány). Rám nábytku může být tmavý nebo chromovaný, díky čemuž vytváří dojem lehkosti.

 Fotele do biurka

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články