• Průvodce
  • Uncategorized

aktualizováno

Stylové regály do 3000Kč!

Je reálné zařídit si stylový interiér s nízkým rozpočtem? Samozřejmě, že je! V dnešním příspěvku vám ukážeme regály do 3000Kč, které můžete využít při zařizování obývacího pokoje, pracovny nebo dětského pokoje. Dokážeme vám, že k módní výzdobě bytu nepotřebujete majlant.

V tomto článku se dozvíte:

  • Vyplatí se investice do regálu do 3000Kč?
  • Našich pět návrhů na cenově výhodnou stylový regál.

Regál do 3000Kč- vyplatí se to?

Pokud nemáte v plánu utratit za vybavení domácnosti mnoho peněz nebo prostě nemáte v rozpočtu dostatek peněz a přemýšlíte, zda jsou knihovny do 3000 korun dobrou investicí – uklidníme vás. Ano, je možné utratit méně než 3000 CZK a získat nejen pevnou knihovnu, ale také takovou, která bude zdobit váš byt. Níže uvádíme pět modelů, které jsme vybrali a které přesně tyto podmínky splňují.

Regál Toledo 88 Bílá laminátová nástěnná skříňka – kompaktní řešení

Toledo 88 Bílý laminát. Jedná se o jednoduchý, minimalistický kus nábytku, který má velmi kompaktní design. Jeho šířka je pouhých 32 cm, takže je ideální pro malé místnosti nebo efektivní vyplnění výklenků a malých prostor. Jeho velkou výhodou je, že je vyroben z bílé laminované desky. Díky tomu je nábytek nenápadný a stylově ho lze zařadit do většiny prostor bez ohledu na zvolený styl.

Jednoduchá forma tohoto regálu znamená, že můžete úspěšně kombinovat dva a více regálů stejného tvaru a zavěsit je vedle sebe. Tímto způsobem bude celek působit jako jeden větší kus nábytku, a když se rozhodnete, budete je moci oddělit a rychle provést rekonstrukci a přestavbu.

V jakých místnostech se bude tento nábytek hodit? Doporučujeme ji do malých místností, jako jsou ložnice, dětské pokoje nebo chodby. V obývacích pokojích se bude nejlépe vyjímat v kombinaci s modely ze stejné řady Toledo.

Regál SOL v černém rámu/dubu – ideální do pracovny a dětského pokoje

Dalším návrhem je regál Sol v černém rámu. Jedná se o zajímavé řešení, které kombinuje funkci knihovny a pracovního stolu v jednom! Kovová konstrukce je rámem horní desky, která ukrývá také dvě zásuvky, a nad ní je další police pro uložení například knih. Tento prostor můžete využít také jako místo pro dekorace, jako jsou vázy, figurky nebo květináč s oblíbenou rostlinou.

Konstrukce je ažurová, takže působí dojmem velmi lehkého kusu nábytku, který nezabírá mnoho místa. Kovový rám v černé barvě s kombinací, která imituje dřevěnou desku, je stylovým řešením pro ty, kteří hledají jednoduchý kus nábytku do místností v loftovém a industriálním stylu.

V jakých místnostech se bude tento nábytek hodit? Tato kombinace regálu a psacího stolu dva v jednom je skvělým řešením pro domácí kancelář nebo pracovní kout v obývacím pokoji či ložnici. Knihovna se bude dobře vyjímat i v pokoji teenagera, kde má každý centimetr cenu zlata.

Regál TABLO R5 – jednoduchost a funkčnost

Jak bychom regál Tablo R5 popsali třemi slovy? Jednoduchý, funkční a stylový. Je jednoduchý, protože svislou konstrukci podpírá černý kovový rám, který se tyčí do výšky 180 cm. Je funkční, protože má až čtyři police hluboké 40 cm a široké 60 cm (plus jednu úplně nahoře). Stylový, protože i přes jeho jednoduchost přidali designéři do prostor mezi konstrukcemi jemné dekorativní prvky v podobě diagonálních profilů a police jsou vyrobeny z desek imitujících dubová prkna.

Do jakých místností se bude tento nábytek hodit? Určitě v místnostech, kde skladujete mnoho předmětů a chcete je uspořádat co nejkompaktněji. Proto je tento typ regálu skvělou volbou do spíže i do jakékoliv dílny. Samozřejmě vám nic nebrání v tom, abyste si jím vyzdobili obývací pokoj. Koneckonců je to skutečně loftový design, takže v takových interiérech bude vypadat skvěle!

 Regál LUINI 16 dub sonoma

Existuje dokonalý regál? Takový, který je funkční a pojme spoustu předmětů. Takový, který je kompaktní a zároveň se hodí do moderního interiéru? A takový, za který nebudete muset zaplatit majlant? Naší odpovědí je regál LUINI 16 dub sonoma, který všechna tato kritéria splňuje. Jedná se o symetrický geometrický design složený ze šestnácti stejně velkých čtvercových částí, do kterých se toho vejde opravdu hodně. Můžete na něj přímo naskládat knihy nebo do něj umístit krabice a koše a schovat tak spoustu nepotřebných drobností. Nábytek je vyroben z MDF desky v barvě dub sonoma a doporučujeme jej do moderních nebo skandinávských interiérů.

Do jakých místností se bude tento nábytek hodit? Především do těch velkých. Jedná se o velkou knihovnu, proto ji doporučujeme především do obývacích pokojů a větších pracoven.

Regál ACTONA SEAFORD 77×150

Pokud se předchozí návrhy vyznačovaly jednoduchostí, podívejte se na tento minimalistický návrh! Regál ACTONA SEAFORD potěší milovníky jednoduchostí a zůstává jedním z nejfunkčnějších regálů, které můžeme doporučit. Kovová konstrukce z tenkých černých profilů a čtyři police z desek v barvě dubu vám dávají mnoho možností designu. Kovové prvky připomínají loftový styl, ale to je pouze definice a tento kus nábytku nelze jednoduše zařadit do jednoho stylu. Vše záleží na vaší invenci a nápadech na uspořádání.

Do jakých místností se bude tento nábytek hodit? Rozhodně do všech. Setkáváme se s ním v ateliérech, kancelářích, místnostech pro mládež, a dokonce i v dílnách a spižírnách.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články