• Průvodce

aktualizováno

Stylové židle do Vašeho domu

Stylizovaný nábytek se v interiérech objevuje stále častěji. Není divu, protože takový nábytek efektivně doplňuje uspořádání a přitahuje pozornost. Můžeme si vybrat z mnoha stylů nábytku – od starožitného a klasického nábytku až po eklektické a ultramoderní tvary. Nábytek a židle poskytují příležitost jako doplňky celku a to díky svému dekorativnímu designu. Jaké jsou nejzajímavější nabídky? Podívejte se na stylové židle do Vašeho domova.

Stylowe krzesła klubowe PRL 

Stylové židle se mohou stát jedinečnou výzdobou interiéru. Vše, co potřebujete, je stylová linie, propracovaný design a zajímavé barvy. Obývací pokoj, jídelna, kuchyň nebo kancelář získá nový výraz. Při výběru stylizovaného nábytku je dobré si pamatovat, abyste to nepřeháněli s množstvím nábytku, protože v důsledku toho může dojít k vizuálnímu chaosu. Pokud jsou židle velmi dekorativní, je dobré je kombinovat s minimalistickým stolem, který nevytvoří příliš těžký komplet. Díky tomu bude styl harmonický a židle v něm budou hrát první housle. Stylové židle lze použít v klasických, eklektických i moderních interiérech.

Stylowe krzesło Mondi 

Moderní stylizované židle

Při výběru židlí pro interiéry v moderním stylu máme velký manévrovací prostor. Obvykle jsou tato aranžmá vyzdobena minimalisticky a monochromaticky, takže při zavádění stylizovaného dekorativního kusu nábytku se nemusíme bát, že interiér přehltíme. Stoly s ozdobnými židlemi získají zajímavý výraz. Kombinace stylů je efektivním řešením. Židle ve stylu 60. let, židle typu vajíčko nebo barevná křesla s patchworkovým čalouněním budou v minimalistických interiérech vypadat krásně.

Stylowe krzesło Kris 

Bezkonkurenční vedení v současné době zaujímá nábytek stylizovaný v designu charakteristickém pro komunistické období. V českých obývacích pokojích můžeme pozorovat moderní obývací stěny, klubová křesla nebo lesklý laminovaný nábytek. Zavedením židlí nebo křesel stylizovaných jako nábytek známý a milovaný v dobách lidové republiky můžeme vytvářet originální interiérové ​​úpravy. Můžeme buď zařídit celou místnost v tomto PRL stylu, nebo si pohrát s estetikou zavedením například klubového setu do minimalistického nebo skandinávského obývacího pokoje.

 Stylowe krzesła w stylu PRL

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články