• Místnosti
  • Obývací pokoj
  • Průvodce
  • Uncategorized

aktualizováno

TV skříňka do 2500 Kč – podívejte se na naše nejzajímavější návrhy!

Zařizujete nebo renovujete obývací pokoj a je čas vybrat nábytek? Povinnou součástí vašeho obývacího pokoje bude skříňka pod televizi a domácí kino. Máme pro vás levné a zajímavé návrhy skříní do 2500Kč.

V tomto článku se dozvíte:
  • Jak lze jednotlivé modely kombinovat s vaším interiérem?

Plánování uspořádání obývacího pokoje

Provádíte důkladnou rekonstrukci, nebo jen zdobíte byt? Uplatněte strategický přístup a naplánujte vše do nejmenších detailů. Obývací pokoj je srdcem každého domu nebo bytu. Je to místo, kde trávíte čas s rodinou, díváte se s dětmi na pohádky a vytváříte si domácí kino. A pokud máte domácí kino, je nezbytné, abyste se postarali o správné nastavení zařízení a vytvořili tak ucelený, estetický a především praktický prostor.

 
Níže jsme pro vás připravili seznam nejlepších modelů TV skříněk, které u nás můžete zakoupit za méně než 2500 CZK.

Jednoduchost a minimalismus – TV skříňka 150 Celeste Oak Gold

Naším prvním návrhem je nábytek s výjimečně jednoduchým designem. TV skříňka 150 Celeste Golden Oak je rozdělena na 3 obdélníkové moduly stejné šířky. Čelní strany se otevírají bez úchytek, což podtrhuje minimalistický tvar. Geometrický, jednoduchý, modernistický tvar se hodí do interiérů, které kladou důraz na minimalismus a jednoduchost designu.
 

Malé množství otevřených polic a uzavřené prostory skříňky vám pomohou udržet dojem pořádku – všechny předměty a drobnou elektroniku můžete schovat dovnitř. Je to také praktické řešení pro ty, kdo mají malé děti, které jsou zvědavé na všechno. Ačkoli kubistická forma tohoto kusu nábytku by mohla naznačovat, že se skříňka nejlépe hodí do moderních interiérů, díky dřevěné dýze v barvě zlatého dubu se uplatní i v klasičtějším a tradičnějším obývacím pokoji.

Moderní design ve vašem obývacím pokoji – TV skříňka Altara 120 White

Češi milují moderní interiéry a my máme perfektní návrh TV skříňky v tomto stylu. Moderní TV skříňka na kovovém podstavci Altara 120 White je model, po kterém naši zákazníci sahají velmi často. A to nás vůbec nepřekvapuje.

Kubistický tvar korpusu skříně je podepřen černým kovovým rámem. Navzdory ažurové konstrukci rámu, která může působit křehkým a lehkým dojmem, je velmi stabilní. Bílá čela dokonale kontrastují s černou barvou kovového podstavce, což ještě více podtrhuje moderní charakter této formy.
 

Jak se na moderní kus nábytku sluší, čela postrádají tradiční úchytky. Skříňka je prostorná a snadno pojme nejnutnější předměty. Díky univerzální bílé barvě se tento kus nábytku hodí do každého typu interiéru. Bílá je bezpečnou volbou, která vám umožní vyhnout se jakýmkoli přešlapům při výběru barev. Pokud se vám však tvar nábytku líbí, ale bílá není váš šálek čaje, nic není ztraceno. Tento model nabízíme v alternativním barevném provedení dubového dřeva.

TV skříňka do interiéru ve stylu loft – TV skříňka na nožičkách Revi 104 Jackson Hickory / Graphite

V naší nabídce najdete také vhodnou televizní skříňku v loftovém stylu, pro kterou jsou charakteristické kombinace dřeva a kovu lakované černou barvou. Naše TV skříňka na nožkách Revi 104 Jackson Hickory / Graphite je projekt, který potěší milovníky industriálního stylu. Konstrukce nábytku je vyrobena z desek v barvě dubu a čela v barvě grafitu. Celek podpírají černé rovné nohy se čtvercovým průřezem. Velkou výhodou tohoto nábytku jsou dvířka, která nemají žádné úchytky, ale jsou vybavena systémem push to open.

Ve které společnosti bude tato TV skříňka vypadat nejlépe? Tento typ nábytku bude vypadat zajímavě na stěně ze strukturálního betonu nebo na stěně natřené černou nebo šedou barvou. Pokud plánujete zařídit interiér ve stylu loft, přemýšlejte o stěně ze starých cihel nebo jejich imitace z klinkeru.

Klasické tvary a funkčnost – TV skříňka Sahara 08 Švestka/Krém

Posledním návrhem v našem seznamu TV skříněk do 2500 Kč je TV skříňka Sahara 08 Švestka/Krém. Nebojte se klasického a jednoduchého nábytku. Takové řešení vám totiž umožní vyřádit se v dalších oblastech a jednou ze základních předností nábytku by měla být jeho funkčnost, kterou této komodě nelze upřít. Její konstrukce je symetrická – ve střední části je dvouúrovňová otevřená police, na kterou můžete umístit set box, router nebo konzoli.
 
Po obou stranách police jsou dva prostory pro uložení různých drobností, uzavíratelná dvířka jsou s klasickou rukojetí. Barevná kombinace krémově bílých čel s dekorem v barvě švestky vypadá mimořádně elegantně.

Levné skříňky u Nabytek-Bogart

Za krásný nábytek nemusíte utratit celé jmění. Dokážeme, že i nízkorozpočtový nábytek může vypadat skvěle. Podívejte se na nabytek-bogart.cz a vybavte si u nás svůj byt.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články