• Průvodce

aktualizováno

Vybíráme praktický regál do obývacího pokoje

Obývací pokoj je především místnost pro volný čas, ale často ji také používáme jako místo pro ukládání věcí. Uspořádání obývacího pokoje musí být estetické a rafinované, jelikož se jedná o reprezentativní interiér, ale důležité jsou také jeho funkční hodnoty. Proto jsou regály dobrým způsobem, jak je efektivně využít pro skladování. Připravili jsme pro vás několik jedinečných inspirací.

Nábytek do obývacího pokoje

Obývací pokoj je interiér, jehož uspořádání by mělo být navrženo tak, aby plnilo relaxační i estetickou funkci. Pohodlí je zde zásadní, proto je dobré investovat do kvalitního sedacího nábytku, který vám umožní pohodlně odpočívat nebo přijímat hosty. V obývacím pokoji bude také nezbytná televizní skříňka a konferenční stolek. Mnoho kompletů do obývacího pokoje zahrnuje také komody a skříňky, ve kterých můžete efektivně uložit různé předměty a celé uspořádání dolňují praktické a efektivní regály, na které můžete umístit knihy nebo sběratelské předměty. Regál může působit jako krásná knihovna, díky níž se regál stane jedinečnou ozdobou obývacího pokoje.

regał półka drzewo 

Regály v klasickém stylu

Regály jsou k dispozici v mimořádně široké škále designů, takže si každý může libovolně vybrat podle vlastních preferencí. Klasické regály jsou však nejoblíbenější, jelikož se hodí do většiny aranžmá a mají hodnotu nadčasovosti. Díky tomu nikdy nevyjdou z módy a jsou extrémně univerzální. Stylové regály s klasickým designem jsou obvykle vyrobeny ze dřeva a mají masivní tvary, které jim dodávají prvotřídní a kvalitní vzhled. Díky univerzálnímu designu nemusí být součástí stejného kompletu jako zbytek vybavení obývacího pokoj a přesto do něj zapadnou ideálně.

regał klasyczny 

Designové regály

Nábytek navržený v souladu s moderním stylem je dokonalým řešením pro osoby, které oceňují moderní a nestandardní design. Zatímco nábytek v moderním obývacím pokoji je obvykle minimalistický a ucelený, regál může být dokonalým stylistickým kontrapunktem, který mírně oživí jednotvárnost. Trh nabízí výjimečně propracované regály, které přitahují pozornost například neobvyklými materiály, ze kterých jsou vyrobeny, živými barvami nebo originálním tvarem. Obzvláště oblíbené jsou regály s asymetrickými výklenky a policemi, které vytvářejí dojem labyrintu. Stále více módní jsou také kovové regály s minimalistickou formou odkazující na řešení v průmyslovém stylu.

regał nowoczesny 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články