• Průvodce

aktualizováno

Wersal – čalouněný nábytek prvotřídní kvality

Čalouněný nábytek jako jsou sedací soupravy a pohovky mají poskytnout především maximální pohodlí, ale také sloužit funkčností a být odolné vůči každodenním obtížím. Aby nábytek splnil tato očekávání, vytváří producent Wersal návrhy čalouněného nábytku, které splňují všechny tyto požadavky a ještě mnohem více. Wersal je výrobce čalouněného nábytku, který se stal synonymem nejvyšší kvality a pohodlí. To vše doplňuje skutečnost, že návrhy vytvořené nejlepšímy designéry Wersal se vyznačují inovativním designem, díky kterému je o kolekce čalouněného nábytku mimořádný zájem.


Wersal – krátký příběh o úspěchu


Výrobce čalouněného nábytku Wersal vyniká nad konkurencí nejen jedinečnými designy nábytku, které se vyznačují vysoce kvalitním zpracováním, vytříbeným designem a funkčností, ale také jedinečnou filozofií značky. Společnost byla založena v roce 1989 ve městě Jankowy. Jeho zakladatel Zbigniew Kaczorowski zahájil výrobu – jak sám vzpomíná – „v malé dílně s jedním zaměstnancem“, ale také s pečlivě vybraným cílem – „vytvářet nábytek s vášní“. Spolehlivá práce, smysl pro detail a zvláštní smysl pro design vedly k tomu, že se z malého výrobního závodu stala továrna, která se neustále dynamicky rozvíjí. Promyšlené designy čalouněného nábytku, moderní technologie, vášeň pro tvorbu a bohatý design učinily z producenta Wersal jednoho z lídrů v nábytkářském průmyslu.

łóżko tapicerowane meble wersal 


Kolekce nábytku Wersal


Wersal v současné době představuje širokou škálu čalouněného nábytku, který se skládá ze sedmi vytříbených kolekcí. Zvláštní výhodou je, že nábytek je vytvářen s přihlédnutím k různým designovým očekáváním, díky nimž každý úspěšně najde modely dokonale vyhovující vlastním potřebám a očekáváním z hlediska designu a funkčnosti. Nábytek Wersal představuje kolekce čalouněného nábytku navrženého v souladu s moderním i klasickým stylem vždy s univerzálním nadčasovým designem. Každá kolekce odkazuje na současné trendy a kombinuje tradici a praktický užitný rozměr. Značka Wersal nabízí exkluzivní, inovativní a tradiční nábytek. Jednotlivé kusy nábytku jsou navíc k dispozici v širokém výběru čalounění – z textilu i přírodní a ekologické kůže.

narożnik meble Wersal 


Wersal – čalouněný nábytek


Výrobce nábytku Wersal se specializuje především na výrobu čalouněného nábytku, který má sloužit výjimečné odolnosti, pohodlí při používání a vytříbenému designu. Moderní rohové sedací soupravy, stylové pohovky a pohodlné lenošky jsou produkty, které jsou obzvláště oblíbené jak u jednotlivých zákazníků, tak uvelkých hotelů nebo firem. Za pozornost rozhodně stojí také efektivní a pohodlné čalouněné postele a luxusní postele boxspring.
Pečlivě vybraný a esteticky rafinovaný čalouněný nábytek od producenta Wersal je zárukou nejvyšší kvality a spokojenosti s používáním.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články