• Styly

aktualizováno

Zařiďte si moderní předsíň

Ačkoliv se to nezdá, předsíň je velmi důležitou místností, ikdyž jeho zařizování věnujeme nejméně pozornosti. Je dobré si uvědomit, že tato místnost je první,kterou vidí naši hosté, když nás navštíví a v této místnosti se odráží celý styl našeho domu a charakter nájemníků. Jak tedy zařídit moderní předsíň?


Předsíň a její funkce

Předsíň je interiér, který má obvykle dvě základní funkce: průchozí a skladovou. Je však třeba přidat do tohoto seznamu také důležitou estetickou roli. I když v něm netrávíme čas a nehostíme návštěvy, je to první místnost, kterou vidí a samozřejmě do jisté míry posuzují. I zde platí rčení, že se počítají první dojmy. Předsíň je velice dobrým místem pro praktické využití. Především z hlediska možnosti uložení sezónního oblečení, obuvi a doplňků. Proto je dobré zvolit do předsíně nábytek, který vám umožní přechovávat co nejvíce věcí, ale bez ztráty moderního výrazu uspořádání.

nowoczesny przedpokój 

Moderní předsíňový nábytek

Předsíň vyzdobená v moderním stylu by měla být uspořádána tak, aby bylo dosaženo efektu prostornosti a pořádku bez ohledu na dostupný prostor. Moderní nábytek do předsíně se vyznačuje geometrickými tvary, jednoduchou dekorativností a zdůrazněnou funkčností. Obvykle je vybírán nábytek v neutrálních, tlumených barvách, což navíc umožňuje dosáhnout efektu optické prostornosti a harmonie v interiéru. Na trhu najdete širokou škálu efektivně řešených předsíní, které se mohou skládat z různých prvků dostupných buď v modulární podobě, nebo jako integrovaný celek. Moderní nábytek se obvykle skládá z botníku a místa na sezení, věšáků a skříňky, do které můžete schovat svrchní oděvy a doplňky. Některé sady jsou také vybaveny zrcadly, skříní, závěsnými policemi nebo komodami.

nowoczesne meble do przedpokoju 

Jaké dekorace zvolit do moderní předsíně?

Nábytek a vybrané barvy jsou základem pro vytvoření jakéhokoli uspořádání. Je však třeba si uvědomit, že to jsou detaily a dekorace, které dodávají aranžaci konečný výraz a styl. Předsíň vyzdobená v moderním stylu by měla být mírně strohá, konzistentní a především uspořádaná. Všechny prvky zařízení by se měly doplňovat. Do moderního stylu je dobré zvolit pouze jemné dekorace jako je osvětlení a zrcadla se zajímavým rámem. Pomocí osvětlení můžete krásně zobrazit kvality interiéru a skrýt jeho nedostatky. Hra světla může také opticky vytvořit dojem prostornosti.

Podívejte se také na::

BotníkyVěšákySkříňe s posuvnými dveřmi

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články