• Průvodce

aktualizováno

Židle ve stylu retro

Krzesło rodem z PRL-u

Móda v designu nábytku se často vrátí k formám a stylům známým z minulosti. Tak se právě stalo v této sezoně, když se oblíbený stal zase nábytek ve stylu retro. Velmi populární jsou tedy jednoduché, rovné linie, čalouněný nábytek a rafinované vzory, které dodávají interiérům útulnou a nadčasovou atmosféru.

 

Jedním ze současných trendů pokud jde o nábytek je Židle Retro, které okouzluje svou linií s univerzálním charakterem. Korpus přitahuje pozornost jednoduchým provedením, nadčasovou dekorativností a zdůrazněním funkčnosti. Geometrické tvary, tlusté čalounění a pečlivé provedení harmonicky navazují na současně módní stylistiku designu 80. let.

Tento nábytek je ideální pro osoby, které ocení styl retro a nekonvenční atmosféru v interiérech. Navíc židle ve stylu retro můžete snadno sestavit s libovolnými prvky v každém interiéru, protože tento nábytek se vyznačuje univerzální vizualitou a nadčasovým charakterem dokončení. Kromě zajímavého designu zajišťuje komfort díky pohodlnému sedáku a stabilní, správně profilované konstrukci. 

 

Konstrukce je pevná díky dřevěnému provedení, což zaručuje nejvyšší kvalitu používání. K tomuto židli můžete vybrat libovolnou potahovou látku, díky tomu nábytek získává individuální charakter. Nábytek se ideálně hodí do každého stylu interiéru, jak v tradičních, tak i v moderních interiérech budou vypadat výjimečně esteticky díky minimalistické dekorativnosti a pečlivě provedenému designu židle retro. 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články