• Průvodce

aktualizováno

Způsoby skladování alkoholu

Bez ohledu na to, zda jste sběratelem alkoholických nápojů nebo jen vlastníte lahve s lihovinami pro konkrétní příležitosti, je jistě obtížné najít správnou cestu pro jejich efektivní a praktické skladování. Vychutnat si svůj oblíbený alkoholický nápoj nebo jej podávat hostům bude mnohem příjemnější, pokud bude správně servírován. Připravili jsme pro vás několik elegantních návrhů na skladování a servírování alkoholických nápojů.

stolik barowy

 


Stojan na víno

Víno je jedním z nejoblíbenějších destilátů, které ve svých domovech přechováváme. Chutná lahodně jak při čtení vaší oblíbené knihy, tak podávané k večeři nebo při degustaci s přáteli. Vzhledem k tomu, že víno by mělo být skladováno vleže, je nejlepším řešením speciální stojan na vína. Některé sady kuchyňského nábytku také poskytují takové řešení a mají speciální výklenky s přepážkami bez čel, na které můžete dát lahve vína do správné polohy, aby bylo víno ve styku s korkem. Volně stojící nebo závěsný stojan určitě pojme několik nebo dokonce tucet lahví vašeho oblíbeného vína. Další výhodou většiny stojanů na alkohol je jejich dekorativní vzhled. Díky tomu bude tato dekorace interiéru sofistikovaným dekorativním prvkem s praktickým charakterem.

Tradiční bar

Tradiční bary jsou často spojovány se starými obývacími stěnami z dob lidové republiky. Téměř každý masivní model tohoto ikonického kusu nábytku měl velkou polici jako bar a dvířka, která se  otevírala dolů. Některé moderní obývací stěny jsou také vybaveny podobným úložným prostorem s odpovídající kapacitou a výškou pro pohodlné uložení alkoholu. V moderních interiérech se skleněná a osvětlená vitrína často používá jako bar, ve kterém můžete pomocí osvětlení alkoholické nápoje ještě zvýraznit. Majitelé velkých interiérů, kteří často přijímají hosty, mohou prostor využít k zabudování takového praktického baru. Taková stěna s barem a podsvícením udělá na každého hosta originální dojem.

barek na alkohole 

Pojízdný bar

Bar na kolečkách je mimořádně efektivní a praktický způsob pro skladování a podávání alkoholických nápojů. Je to nejen sofistikovaný dekorativní prvek v interiéru, ale je také velice praktický. Díky mobilní konstrukci jej lze kdykoli snadno přemístit, což je při domácích večírcích mimořádně výhodné. Bar na kolečkách lze navíc použít nejen k podávání alkoholu. Tento pojízdný nábytek může být využitý i k podávání dezertů, snídaní, čaje nebo kávy.

stolik do przechowywania alkoholi 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články