Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 80,6 cm,

  • wysokość

    výška: 2,2 cm,

  • głębokość

    hloubka: 46,5 cm,

  • Montáž: Vlastní

Více parametrů

barevné provedení

Kolorystyka blatu

Černá

Provedení

Korpus

deska MDF 16 mm

Další informace
MDF desky o tloušťce 16 mm jsou jedinečnou surovinou, která je ideální jako korpus nábytku. Proč? Především se MDF deska vyznačuje výjimečnou pevností a stabilitou, což zaručuje dlouholetou životnost nábytku. Její hustá struktura poskytuje vynikající oporu dalším prvkům nábytku, jako jsou police a zásuvky. Kromě toho se s MDF deskou snadno pracuje, což umožňuje přesné tvarování a přizpůsobení nábytku vašim potřebám. Pozoruhodnou výhodou MDF je také její hladký povrch, který umožňuje snadné nanášení různých druhů povrchových úprav, jako je lakování nebo dýhování.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

6,5 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

93 cm x 51 cm x 4 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Deska Adel Black 80 cm - Černý mat

5,00

star star star star star

1 hodnocení

02.04.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
Nábytek vypadá přesně jako na obrázku. Desky nábytku jsou kryté speciální folii z výroby, ochrana před poškrábáním při přepravě - splnilo svůj účel. Nábytek je bez poškození, po sundání fólie pěkná černá matná. Součástí balení jsou 3 barvy úchytek - černá, stříbrná a zlatá, můžete si vybrat dle interiéru, která se hodí. Kování na šuplíkách má spomalovače dojezdu. DOPORUČUJI k umyvadlu koupit bytový sifon, jiný se tam nevejde a museli by jste odrezavat zadní stěnu.

Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/deska-adel-black-80-cm---cerny-mat--p-148307-1206-1206.html