Peřiňáky

nalezených výrobků: nalezených výrobků: 1
řadit :
Sortowanie
   1    z    1   
výsledků na stránku:
status
cena
Cena
-
Velikosti

   1    z    1   
výsledků na stránku:
Uklízet v dětském pokoji je někdy práce na celé odpoledne. Kolikrát u toho přemýšlíte, jak je možné, že takové malé a roztomilé robátko během krátké chvilky zaneřádí svými hračkami celou místnost. Ty se povalují všude, dokonce nejen v dětském pokoji, ale najdete je na podlaze v obývacím pokoji i v kuchyni.

Komody dětské

Abyste měli doma uklizeno, je třeba nejen se úklidu poctivě a pravidelně věnovat, ale také mít k dispozici úložné prostory. Bez nich nejde úklid moc od ruky. Co však za nábytek dětem do jejich pokoje pořídit? Určitě skříně a regály a nezapomeňte na praktické dětské komody. Jsou to obvykle prostorné kousky nábytku, které pohodlně schovají vše, co nemá být přímo na očích - hračky i oblečení nebo knihy.

Dětská komoda na hračky

Dokud jsou děti malé, nejčastějším problémem bývá, jak a kde uložit jejich hračky. Na současném trhu existuje řada zajímavých dětských komod, jež tento problém úspěšně řeší. K dispozici jsou v různém barevném provedení, respektive s dekorem dřeva - olše, buk, dub, sonoma. Pochopitelně jsou i v bílé barvě, která patří k velmi žádaným a stále módním barvám.

Správná komoda má mít hluboké šuplíky nebo i otevřené police, případně police schované za dvířky. Chcete-li mít úložný prostor dostatečný, vybírejte komody do dětského pokoje raději s větší hloubkou. Díky ní do komody pohodlněji naskládáte více věcí. Šuplíky jsou ideální pro uložení oblečení nebo prádla. Můžete však do nich dát i hračky. Otevřené police zase nabízejí místo pro knihy. Do polic za dvířky schováte jak knihy, tak i oblečení, stejně jako hračky. Vlastně záleží na vás, jak jednotlivá úložná místa v komodě pojmete a co do nich budete uklízet.

Praktické komody do dětského pokoje

Některé komody do dětského pokoje můžete vybavit i přebalovacím pultem. Je to výhoda hlavně v době, kdy je dítě malý kojenec a batole. Na pultu si dítě snadno přebalíte do čistého. Díky zvýšeným okrajům by vám z něho nemělo spadnout. Je však třeba dbát opatrnosti a dítě nenechávat ani chvíli bez dozoru. Až pult na přebalování nebudete potřebovat, dáte ho pryč a komoda zůstane sloužit jen pro svůj hlavní účel - jako úložný prostor pro nezbytnosti.

Lamino, nebo masiv

Jestli se rozhodujete mezi laminem nebo masivním dřevem, záleží zřejmě také na výši vašich financí, které jste ochotni do zakoupení komody do dětského pokoje investovat. Masiv bývá většinou dražší záležitostí, protože kvalitní přírodní dřevo není nejlevnější. Ovšem laminované desky vypadají taky dobře, a navíc jsou i odolné vůči mechanickému působení, poškrábání a podobně. Kromě toho současné dekory jsou na první pohled k nerozeznání od pravého přírodního dřeva. Tak proč si nepořídit kvalitní dětskou komodu, byť tedy z lamina, když vám udělá stejnou službu jako ta z masivu ale za menší cenu?

Šuplíky nebo raději police?

Rozhodnout se, co bude pro vás lepší, jestli komoda se šuplíky, nebo ta s policemi, není jednoduché. Každému vyhovuje něco jiného. Nemáte-li dostatek prostoru, volte komodu s otevřenými policemi. Jenže do nich není možné uložit prádlo, na které jsou zase nejvhodnější šuplíky. Nejlepší varianta je kombinace obojího – mít v dětské komodě šuplíky i police zároveň. Určitě pro vás nebude problém si takovou v sortimentu internetového obchodu Nábytek Bogart najít. Jsme připraveni splnit požadavky našich zákazníků.

 
/perinaky-c-1111.html