Varianty k dispozici ze skladu:

Popis výrobku

Křeslo Kwiatek

Křeslo Kwiatek je pohodlný čalouněný nábytek, který doplňuje kompozici a zajišťuje její výjimečnou funkčnost. Vysoká kvalita provedení, charakteristický vzhled a možnost výběru individuálního barevného provedení uspokojí dokonce i nejnáročnější zákazníky.
 
Originální konstrukce křesla Kwiatek obohatí každý interiér. Model je výjimečně pohodlný, vybavený úložným prostorem, kde můžete umístit polštář nebo jiné drobnosti. 

Vlastnosti produktu:

  • vysoká kvalita provedení
  • pohodlná konstrukce
  • praktický úložný prostor
  • charakteristický tvar
     
 
                 zaoblená forma                               elegantní dokončení                           pohodlná konstrukce

Provedení produktu:

  • výplň sedadla - polyuretanová pěna T35. Více podrobností na téma výplní v čalouněném nábytku najdete na našem blogu.,
  • možnost sestavení nábytku, díky výběru čalounické látky v možnostech produktu. Upozorňujeme, že v závislosti na druhu materiálu existují příplatky,
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech nabízených nábytku ± 2-3 cm.

Podívejte se na video na téma snadno čistitelných látek:

       

 

 

Jiné kategorie 

                                       Gauče a rozkládací pohovky Křesla Odpočinkové komplety - Dětské pohovky Rohové sedací soupravy  

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 64 cm,

  • wysokość

    výška: 88 cm,

  • głębokość

    hloubka: 70 cm,

  • Výška sedáku: 45 cm,

  • Montáž: nepotřebná

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

Provedení

Konstrukce

dřevo

sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

opěradlo

polyuretanová pěna T35

Další informace
Polyuretanová pěna T35 je dokonalým řešením pro ty, kteří si cení pohodlí a komfortu. Vyznačuje se optimální tuhostí, která poskytuje ideální oporu pro záda a tělo. Díky svým pružným vlastnostem poskytuje čalouněný nábytek s výplní z pěny T35 bezkonkurenční měkkost a pohodlí při relaxaci. Tato pěna se vyznačuje také vynikající odolností, nedochází k její deformaci ani kroucení, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s nábytkem. Kromě toho je polyuretanová pěna T35 hygienická a odolná vůči změnám teplot, což se projevuje v dlouhotrvající svěžesti a pohodlí. Když si vyberete čalouněný nábytek s výplní z pěny T35, investujete do kvality, trvanlivosti a bezkonkurenčního pohodlí.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Korpus

nábytková deska

Úložný prostor

ano

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Křeslo čalouněné Květ

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/kreslo-calounene-kvet-p-108-1634-1634.html