Varianty k dispozici ze skladu:

Popis výrobku

Křeslo Vigo

Chcete proměnit svůj interiér? Hledáte pohodlné křeslo, které se hodí do Vašeho prostoru? Vyberte si model Vigo!
 
Pokud chcete svůj prostor doplnit dalším nábytkem do obývacího pokoje, jste na správném místě. Vigo je klasický návrh křesla na finském rámu. Tento model snadno zapadne do uspořádání obývacího pokoje nebo do ložnice. Právě díky tomuto univerzálnímu, téměř nadčasovému stylu si křeslo Vigo oblíbilo tolik našich zákazníků – patříte mezi ně?
 
Zajímá Vás, čím je křeslo Vigo ještě výjimečné? Tento nábytek nejen doplní Váš prostor o další místo k sezení, ale také Vám poskytne prostor, kde si můžete pohodlně odpočinout. Pružný rám, měkký sedák a vysoké opěradlo zajišťují vysokou úroveň pohodlí.
 
Najdete pro něj místo ve svém prostoru?

Vlastnosti produktu:

  • působivé provedení
  • dekorativní prošívání
  • pohodlné křeslo o rozměrech (šiř/výš/hl) 53/44/52 cm
  • možnost výběru potahového materiálu

Provedení produktu:

  • vyplnění sedadla a opěradla - polyuretanová pěna T35. Více podrobností o výplních čalouněného nábytku naleznete na našem blogu,
  • možnost výběru potahové látky v konfigurátoru "vyberte si barevné provedení". Informujeme, že v závislosti na výběru druhu potahové látky se mohou účtovat příplatky,
  • výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech prezentovaného nábytku ± 2-3 cm 

Doporučujeme Vám také zhlédnout video o snadno čistitelných látkách:

 

Doplňky:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 65 cm,

  • wysokość

    výška: 110 cm,

  • głębokość

    hloubka: 72 cm,

  • Výška sedáku: 44 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva nožiček

volitelné

Provedení

opěradlo

polyuretanová pěna T35

Další informace
Polyuretanová pěna T35 je dokonalým řešením pro ty, kteří si cení pohodlí a komfortu. Vyznačuje se optimální tuhostí, která poskytuje ideální oporu pro záda a tělo. Díky svým pružným vlastnostem poskytuje čalouněný nábytek s výplní z pěny T35 bezkonkurenční měkkost a pohodlí při relaxaci. Tato pěna se vyznačuje také vynikající odolností, nedochází k její deformaci ani kroucení, což zajišťuje dlouhodobou spokojenost s nábytkem. Kromě toho je polyuretanová pěna T35 hygienická a odolná vůči změnám teplot, což se projevuje v dlouhotrvající svěžesti a pohodlí. Když si vyberete čalouněný nábytek s výplní z pěny T35, investujete do kvality, trvanlivosti a bezkonkurenčního pohodlí.

sedák

polyuretanová pěna T35

Další informace
Když si vyberete nábytek do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T35, neinvestujete jen do pohodlí, ale také do trvanlivosti a kvality. Tato vysoce kvalitní polyuretanová pěna T35 má optimální úroveň měkkosti a pružnosti. Poskytuje bezkonkurenční pohodlí při sezení, přizpůsobuje se Vašemu tělu a nabízí vynikající oporu zad a svalů. Díky své odolnosti si polyuretanová pěna T35 zachovává svůj tvar a pružnost i při intenzivním používání, což zaručuje dlouhotrvající pohodlí. Nedeformuje se ani nekroutí, což znamená, že si budete užívat pohodlí po mnoho let.

Typ nožičky

ohnutý rám

Další informace
Zažijte jedinečnou harmonii designu a pohodlí s nábytkem na ohnutém rámu. Je to řešení, které posouvá hranice tradičního designu a nabízí vám jedinečný uživatelský zážitek. Díky své pružnosti se rám dokonale přizpůsobí vašemu tělu a poskytuje bezkonkurenční pohodlí. Není to jen nábytek, je to skutečné umělecké dílo, které podtrhne váš individuální styl a dodá vašemu interiéru jedinečný nádech. Výběrem nábytku na rámu z ohýbaného dřeva investujete do dokonalé kombinace funkčnosti, designu a pohodlí.

Doplňkové vlastnosti

volně stojící nábytek

ano

Montáž

vlastní

Doplňující informace

Maximální zatížení

120 kg

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Křeslo Vigo

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/kreslo-vigo---skladem-p-39914-1004-1004-opt--conf-60151.html