Popis výrobku

Hilding Flamenco - matrace pružná

Hilding Flamenco je matrace stvořená na základě pružin Multipocket, která ve srovnání s klasickými taštičkovými pružinami má jejich víc na každý čtvereční metr. Každý prvek pracuje samostatně, a tím zaručuje větší bodovou pružnost. Pružiny mají různou tvrdost, díky čemuž tvoří 7 různých zon podporujících jednotlivé části těla. Flamenco je doporučovaná zejména párám o větším rozdílu ve váze.
 
Profilovaná latexová vložka spojená s pěnou Flexifoam nacházející se na jedné straně a vysoce elastická pěna umístěna na protilehlé straně matrace zajistí dodatečnou pružnost. Tyto struktury usnadňují svobodnou cirkulaci vzduchu uvnitř systému, díky čemuž celek dýchá a se efektivně zbaví přebytku vlhkosti. Produkt je dostupný ve dvou potazích na výběr. 

Provedení matrace:

  • Vložka: 7zonová taštičková pružinová Multipocket, na jedné straně profilovaný latex spojený s pěnou Flexifoam o výš. 3,5 cm, na druhé straně vysoce elastická pěna HR o výš. 4 cm
  • Potah: TencelNew nebo VelvetNew
  • Výška: cca 22 cm (Velvet), cca 22 cm (Tencel)
  • Rozměry: možnost provedení netypického rozměru, po konzultaci 
  • Tvrdost: H2 - H3 (středně - tvrdá)

Vlastnosti matrace:

  Pro páry s velkým váhovým rozdílem - matrace zajišťuje více nezávislých bodů podpory, a tím zvyšuje bodovou pružnost, pro páry, kterých váhový rozdíl je větší než 30 kg.
 Pro osoby s bolestí zad - matrace stabilizující pozici páteře a uvolňující jeho svaly.
Pro páry - matrace o vysoké bodové pružnosti zajišťující optimální podporu a přizpůsobení zatížení, díky čemuž osoba, která spí vedle necítí žádné pohyby. 
Dvě tvrdosti - matrace dvoustranná, vybavená dvěma různými hodnotami komfortu v závislosti na straně.
Srolovaná - matrace vakuově balená a srolovaná, což usnadní dopravu a skladování. Pozor - záruka nezahrnuje matrace, které byly v srolované formě více než 4 měsíce. 
Pro alergiky - Matrace potažená potahem bez látek škodlivých pro zdraví, neobsahuje potenciálně alergenní látky.
7 zon tvrdosti - matrace vybavená 7 různými zonami tvrdosti.
 Praní na 60. stupňů - doporučovaná teplota praní potahu.
15. let záruka - záruční doba na vložku matrace.

Potahy matrace: 

  • TencelNew - přírodní, antialergický potah vyroben z moderních viskózových vláken. Jeho hlavní výhodou je kontrola úrovně vlhkosti matrace, díky absorpci její přebytku přímo z pokožky spící osoby. Vlákna Tencel nepodražďují a přirozeným způsobem brání růstu bakterií. Potah je snadno odnímatelný, můžete ho prát v teplotě do 60°C.
  • VelvetNew - měkký a jemný na dotek potah s inovativní technologií Probiotex využívající přírodní probiotika. Zaručuje zdravý spánek díky mikrokapslím obsaženým v potahu. Kapsle postupně prasknou a uvolňují probiotika odstraňující alergeny, které způsobí alergii na prach a astma. Potah odnímatelný, můžete ho prát v teplotě do 60. stupňů C. 

Certifikáty matrace: 

Matrace Hilding mají certifikát Oeko-Tex®, který stanoví, že všechny materiály použité k výrobě matrací neobsahují škodlivé látky, které mají negativní vliv na zdraví. Nákup produktů se značkou Oeko-Tex® dává záruku vysoké kvality a bezpečnosti produktu, který můžete používat bez obav na škodlivý vliv na Vaši zdraví.
související kategorie:
 

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 80-180 cm,

  • wysokość

    výška: 22 cm,

  • głębokość

    hloubka: 200 cm,

  • Montáž: Nepotřebný

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Matrace pružinová Hilding Flamenco

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/matrace-pruzinova-hilding-flamenco-p-48111-1031-1031.html