Popis výrobku

Rozkládací pohovka Dona

Hledáte jednoduchý a funkční nábytek do obývacího pokoje? Model Dona je určen právě pro Vás!

Pohovka Dona se skvěle hodí do interiérů s tlumeným charakterem. Díky svému jednoduchému tvaru se snadno hodí do menších interiérů, kde dodá dekorativní nádech a umožní optimální využití podlahové plochy. Jeho pohodlný design se zakřiveným opěradlem a pohodlným sedákem navíc vybízí k odpočinku!

Pohovka Dona Vás překvapí i svou funkčností! Tento model se rozkládá na spaní, což Vám umožní pohodlný odpočinek i v noci. A díky prostornému úložnému prostoru na lůžkoviny budete mít vždy po ruce měkký polštář a teplou přikrývku!

Takže, jste rozhodnuti?

Vlastnosti produktu: 

  • působivé provedení
  • dekorativní prošívání
  • nábytek se ve standardní nabídce rozkládá na spaní 188x120 cm
  • má úložný prostor na ložní prádlo o rozměrech 120x20x77 cm
  • možnost přizpůsobení barevného provedení materiálu
  • dekorativní polštáře zdarma

Provedení produktu:

  • vyplnění sedadla - systém bonellových pružin. Více podrobností na téma vyplnění v čalouněném nábytku najdete na našem blogu,
  • možnost výběru potahové látky v konfigurátoru "vyberte si barevné provedení". Informujeme, že v závislosti na výběru druhu potahové látky se mohou účtovat příplatky,
  • záda pohovky v materiálu
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech přestaveného nábytku ± 2-3 cm

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 190 cm,

  • wysokość

    výška: 92 cm,

  • głębokość

    hloubka: 87 cm,

  • Spací plocha: 188 x 120 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Možnost výběru

Barva dřevěných prvků

volitelné

Provedení

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

nožičky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

ano

system Klik-Klak

Úložný prostor

Rozměry

120/20/77 cm

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Mebel wolnostojący

ne

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pohovka Dona

4,00

star star star star star

1 hodnocení

28.10.2020
verified Ověřený nákup
star star star star star
Hodnocení bez komentáře.

Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-dona-p-22922-1634-1634.html