Varianty k dispozici ze skladu:

Popis výrobku

Rozkládací pohovka Fryderyk

Máte zálibu v klasických řešeních? Moderní nábytek pro volný čas se Vám nelíbí? Vyberte si pohovku Fryderyk!

Pokud stojíte před výběrem nového nábytku pro volný čas do obývacího pokoje a standardní řešení jsou Vám rozhodně bližší, pak jste na ideálním místě! Pohovka Fryderyk je klasickým nábytkem pro volný čas, který vyniká mezi ostatními nabídkami díky svému atraktivnímu tvaru. Jistě jste si již všimli profilovaných boků a dřevěných ozdobných prvků – vypadají skvěle, že?

To ale není všechno! Pohovka Fryderyk má všechny vlastnosti pohodlného obývacího nábytku – vysoké opěradlo, elastický sedák, pohodlné boky. Kromě toho se dá rozložit na spaní a má úložný prostor na lůžkoviny. To jsou hodnoty, které naši zákazníci oceňují – patříte mezi ně?

Chcete objednat?

Vlastnosti produktu:

  • odolná konstrukce a klasická forma
  • vysoké, dekorativní opěradlo
  • pohodlný sedák
  • dřevěné, ozdobné prvky
  • pohovka má úložný prostor na lůžkoviny
  • model rozkládací se spací plochou
  • možnost změny rozměrů, po konzultaci s poradcem

Provedení produktu:

  • vyplnění sedáku pohovky - čalounické pásy + systém bonellových pružin a polyuretanová pěna. Více podrobností o výplních čalouněného nábytku naleznete na našem blogu,
  • možnost výběru potahové látky v konfigurátoru "vyberte si barevné provedení". Informujeme, že v závislosti na výběru druhu potahové látky se mohou účtovat příplatky,
  • dřevěné nožičky
  • systém rozkládání klik-klak je zobrazen na videu
  • výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech prezentovaného nábytku ± 2-3 cm

Doporučujeme Vám také zhlédnout video o snadno čistitelných látkách:

 

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 224 cm,

  • wysokość

    výška: 94 cm,

  • głębokość

    hloubka: 88 cm,

  • Spací plocha: 187 x 112 cm,

  • Výška sedáku: 42 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barva dřevěných prvků

volitelné

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

nožičky

masiv

Další informace
Přesvědčte se o výjimečné kvalitě a půvabu nábytku s nožičkami z masivního dřeva. Tato masivní konstrukce dodá vašemu interiéru eleganci a odolnost. Masivní dřevo je symbolem řemeslné zručnosti a přírodní krásy, která obohatí každou místnost. Pocítíte pevnost a stabilitu, která zajišťuje dlouhodobé používání a odolnost pro každodenní použití. Dřevo navíc dodává nábytku jedinečný charakter a teplo a vytváří ve vašem domově příjemnou atmosféru. Výběrem nábytku s nohami z masivního dřeva investujete do trvalé krásy a výjimečného stylu.

sedák

čalounické popruhy

Další informace
Čalounické popruhy jsou pásy pružného materiálu, které jsou strategicky umístěny v čalounění sedadla. Jejich hlavní výhodou je, že zajišťují dostatečné napětí a pružnost, což se projevuje trvalou podporou těla. Zajišťují rovnoměrné rozložení hmotnosti uživatele na celou plochu sedadla, čímž eliminují tlak na jednotlivé body. Popruhy čalounění také přispívají k odolnosti sedadla. Díky nim si nábytek zachovává svou původní podobu po mnoho let. Čalounické pásy zabraňují deformaci a poskytují dlouhodobou oporu a pohodlí.

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

sedák

polyuretanová pěna T30

Další informace
Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a odolnosti s nábytkem do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30. Polyuretanová pěna T30 je vysoce kvalitní materiál, který nabízí bezkonkurenční pružnost a pohodlí. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vynikající odolností, což znamená, že Vám nábytek bude sloužit po mnoho let. Nedeformuje se a neztrácí své vlastnosti, což zajišťuje dlouhodobé používání bez ztráty komfortu. Výběrem nábytku do obývacího pokoje se sedákem z polyuretanové pěny T30 investujete do pohodlí, trvanlivosti a kvality.

Provedení

Dřevěné vložky

Rozkládání

ano

výsuvný vozík se systémem Klik-Klak

Úložný prostor

ano

skříňka

Doplňkové vlastnosti

Další modely ze stejné kolekce

ano

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Rozkládací pohovka Fryderyk 224 cm

4,50

star star star star star

6 hodnocení

14.11.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
bez připomínek
14.09.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
řidič dopravy by to nejraději složil na silnici, 50 m od baráku.
12.09.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
Krásná pohovka, tedy spíše gauč s možností rozložení. Bytelný, designově moc krásný, na výběr velká škála barev a kombinací, kterou si můžete zvolit pomocí vzorníku. Velikost vyhovující do našeho obývacího pokoje. Doporučuji.
08.07.2023
verified Ověřený nákup
star star star star star
OK,OK
31.03.2022
verified Ověřený nákup
star star star star star
spokojenost
25.05.2021
verified Ověřený nákup
star star star star star
Hodnocení bez komentáře.

Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-fryderyk---skladem-p-17427-1067-1067-opt--conf-45395.html