Varianty k dispozici ze skladu:

Popis výrobku

Rozkládací pohovka Monika 120

Pohovka Monika je nabídkou rozkládací pohovky. Tento model má jednoduchý, klasický tvar, díky němuž se hodí prakticky do každého interiéru. Kromě toho se Monika rozkládá na spaní, má plochu 120x190 a sedák je vyroben z bonellových pružin a pěny, které zajišťují optimální pohodlí odpočinku.

Rozkládací pohovka Monika má navíc úložný prostor na ložní prádlo, který vytváří další úložný prostor pro věci každodenní potřeby. Široká škála barev potahových látek zaručuje, že vzhled pohovky lze přizpůsobit individuálním preferencím a vkusu.

Vlastnosti produktu:

  •  vysoce kvalitní provedení
  •  nábytek vybavený širokými boky
  •  klasická forma
  •  možnost výběru materiálů
  •  dekorativní polštáře na výběr za příplatek
  •  funkce spaní v rozměrech 120 x 190 cm

solidní konstrukce

měkký sedák
atraktivní design

Provedení produktu:

  • výplň sedáku - systém pružin typu bonell + polyuretanová pěna. Více podrobností na téma výplní v čalouněném nábytku najdete na našem blogu,
  • možnost sestavení nábytku, díky výběru potahové látky v konfigurátoru. Pamatujte, že v závislosti na druhu materiálu existují příplatky,
  • výrobce připouští malé rozdíly v rozměrech nabízených nábytku ± 2-3 cm.  

Podívejte se na video na téma vlastností snadno čistitelných látek: 

Doplňky:

 

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 147 cm,

  • wysokość

    výška: 83 cm,

  • głębokość

    hloubka: 105 cm,

  • Spací plocha: 190 x 120 cm,

Více parametrů

Materiál čalounění

Možnost výběru

barevné provedení

Barevné provedení nožiček

černé

Provedení

Konstrukce

dřevo

Konstrukce

dřevotříska

sedák

Bonellovy pružiny

Další informace
Bonellovy pružiny jsou inovativním řešením, které zajišťuje odolnost výplní sedadel čalouněného nábytku. Každá pružina je samostatně zabalena a spojena se sousedními, což vytváří mimořádně stabilní strukturu. Díky tomu poskytuje sedadlo optimální oporu tělu, eliminuje pocit tvrdosti a zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti. Bonellovy pružiny se vyznačují vysokou pružností, která se promítá do pohodlí. Reagují na tlak, přizpůsobují se tvaru těla a poskytují optimální oporu pro každý kontaktní bod. Pružiny bonell jsou navíc mimořádně trvanlivé a odolné vůči deformaci. Jejich robustní konstrukce znamená, že si sedák zachovává svůj původní tvar po dlouhou dobu bez ohledu na intenzitu používání.

opěradlo

polyuretanová pěna T30

Další informace
Polyuretanová pěna T30 je materiál s vynikající hustotou a pružností. Díky své hustotě a pružnosti se tato pěna dokonale přizpůsobuje tvaru těla, poskytuje optimální oporu páteři a snižuje tlak na záda. Kromě toho se polyuretanová pěna T30 vyznačuje vysokou odolností, což znamená, že si opěradlo nábytku zachová své vlastnosti po dlouhou dobu.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Rozkládání

ano

výsuvný vozík se systémem Klik-Klak

Úložný prostor

ano

skříňka

Montáž

Nevyžaduje se

plně smontovaný nábytek

Doplňující informace

výrobce připouští drobné rozdíly v rozměrech nábytku ± 2-3 cm.

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Pohovka rozkládací Monika 120

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/pohovka-rozkladaci-monika-120-p-53513-1634-1634.html