Popis výrobku

Prowansja D30

Kuchyňská skříňka D30 ideálně plní svou roli jako praktický prvek, který zajišťuje vhodný úložný prostor v kuchyni. Díky své univerzální konstrukci se hodí do většiny kuchyňských kompozicí.

Udržený v provensálském stylu nábytek má subtilní barevné provedení: bílý mat a borovice andersen, což krásně harmonizuje s nabízenou výrobcem deskou v barvě dub lancelot. Celek dává zajímavý efekt, který vizuálně obohatí každý kuchyňský interiér.

Vlastnosti systému Prowansja:

  • systémová kuchyně s širokou nabídkou prvků
  • zásuvky vybavené hliníkovými pojezdy
  • nastavitelné panty
  • nožky v dolních skříňkách s možností nastavení
  • horní skříňky otvírané pomocí plynových pístů
  • funkce tichého dovírání jak v zásuvkách, tak i dvířkách
  • korpusy skříněk - laminovaná deska – bílý mat
  • přední části skříněk – MDF – borovice andersen
  • dostupná deska o tloušťce 38 mm - dub lancelot
  • modní styl provensálský
  • atraktivní kovové úchyty
  • sokly je nutné zakoupit samostatně
  • solidní kvalita provedení
  • prvky v balících pro samostatnou montáž

      

                prosklené vitríny                              zdobené přední části                             modní barevné provedení

      

                  atraktivní forma                                provensálský styl                                   originální úchyty

 

Existuje možnost objednání skříňky ve verzi na levou nebo na pravou stranu: 

 

             strana leva                                                   strana prava

 

Barevné provedení prvku: bílý mat (korpus) + borovice andersen (přední část)

Skříňka nemá desku v standardní nabídce! V naší nabídce máme standardní dělenou desku, nebo desku v jednom kusu. Klikněte pro objednání!

 

Barevné provedení desky na výběr: 

      

               dub lancelot                                dub rockpile                             dub nebraska

Kuchyně Prowansja je systém prvků do kuchyňských místností, které stvoří výjimečnou, teplou atmosféru ve stylu na jihovýchodní region Francie. Příjemné barevné provedení ve spojení: bílá/borovice andersen rozzáří náš interiér a dodá mu výjimečnou svěžest. Atraktivnost kolekci dodávají zdobené přední části a originální kovové úchyty. Díky široké nabídce přizpůsobených k sobě prvků můžete stvořit originální kuchyňské kompozice, přizpůsobené k individuálním potřebám a vkusům.

Pozor: Rozměry, takové jako je výška a hloubka prvku jsou uvedené v pořadí: bez desky/s deskou.

Těšíme se na Váš nákup!

Soubory ke stažení:

Rozměry a parametry

Rozměry

  • szerokość

    šířka: 30 cm,

  • wysokość

    výška: 82 cm,

  • głębokość

    hloubka: 47 cm,

Více parametrů

barevné provedení

barevne provedení korpusu

bílé

Barva čelní části

borovice andersen

Provedení

čelní části

deska MDF 18 mm

Další informace
Objevte výjimečnou dokonalost nábytkové přední desky z MDF o tloušťce 18 mm. MDF (Medium Density Fiberboard) je vynikající surovina, která v sobě spojuje pevnost a estetiku. Díky své hustotě a homogenní struktuře jsou čela z MDF odolná vůči deformacím, což zaručuje dlouhodobou životnost nábytku. Jejich dokonale hladký povrch poskytuje dokonalý podklad pro různé povrchové úpravy, jako je lak nebo dýha. S MDF deskami se také snadno pracuje, což umožňuje vytvářet nejrůznější vzory a detaily. Toto flexibilní řešení umožňuje přizpůsobit čela nábytku individuálním preferencím a stylu interiéru. MDF je navíc ekologicky šetrný materiál, který se vyrábí z recyklovaného dřeva a neuvolňuje žádné škodlivé látky.

Korpus

laminovaná deska 15 mm

Další informace
Laminovaná deska o tloušťce 15 mm je inovativní řešení pro nábytek, které nabízí nespočet výhod. Použití takové desky zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také stylový vzhled a snadnou údržbu. Díky laminovanému povrchu je nábytek odolný proti poškrábání, skvrnám a poškození, což znamená, že bude vypadat skvěle po mnoho let. Kromě toho laminovaná deska nabízí široký výběr vzorů a barev, což Vám umožní přizpůsobit nábytek Vašemu vkusu a interiéru. Její výjimečná pevnost zajišťuje stabilitu a robustnost konstrukce, což se promítá do dlouhodobého používání. Díky snadnému čištění je navíc nábytek z laminované desky praktický a ideální pro ty, kteří si cení hygieny a snadné údržby.

nožičky

umělá hmota

Další informace
Objevte revoluční řešení pro svůj interiér - nábytek s plastovými nohami. Naše nohy poskytují nejen estetický vzhled, ale také mnoho výhod. Zaprvé, jejich lehká konstrukce usnadňuje přemisťování nábytku, což je užitečné zejména při úklidu nebo přestavování. Za druhé, umělá hmota je odolná vůči vlhkosti a skvrnám, takže se nohy snadno čistí. Nemusíte se obávat ani o trvanlivost - naše nohy jsou pevné, stabilní a odolné proti poškození.

Typ nožičky

s nastavením výšky

Další informace
Vyzkoušejte jedinečné výhody výškově nastavitelného nábytku s nohama. Díky této inovativní funkci si můžete nastavit výšku nábytku podle svých preferencí a zajistit si tak optimální oporu těla a pohodlí. Je to ideální řešení pro každého, kdo si cení individuality a maximálního pohodlí. Náš nábytek se navíc vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a odolností, což zaručuje dlouhodobé používání bez kompromisů.

Typ přední části

rýhované

Další informace
Objevte jedinečnou eleganci a styl, které přináší nábytek s rýhovaným čelem. Tento jedinečný detail dodá vašemu interiéru nejen estetický půvab, ale také praktickou funkčnost. Drážkované čelo nábytku je nejen krásné, ale vytváří také zajímavou strukturu, která nábytku dodává charakter a jedinečnost. Náš nábytek s rýhovaným nábytkovým čelem je pečlivě vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zaručuje odolnost a dlouhodobou spokojenost s používáním.

Provedení

Panty

s funkcí samodovírání

Další informace
Mají možnost automatického zavírání a otevírání skříně dvířek. Tato funkce také zabrzdí dvířka, která byla zavřena příliš velkou silou, a zabrání tak násilnému zavření.

police

laminovaná deska

úchyt

kov

Vybavení

Počet dvířek

1

Počet polic

1

Počet prohlubní

2

Montáž

vlastní

nábytek v balení

Další informace
Nábytek dodávaný v balících včetně návodu k montáži.

Balení výrobku

Balení číslo 1

Hmotnost:

11 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

46 cm x 5 cm x 91 cm

Balení číslo 2

Hmotnost:

2 kg

Rozměry balení (šíř. x výš. x hlou.):

30 cm x 2 cm x 73 cm

Hodnocení zákazníků

Hodnocení zákazníků pro daný produkt

Prowansja D30 - Skříňka dolní jednodveřová

0,00

star star star star star

0 hodnocení


Ověřujeme, které recenze jsou od zákazníků, kteří si daný produkt zakoupili. Po ověření zobrazujeme jak pozitivní, tak negativní hodnocení
/prowansja-d30---skrinka-dolni-jednodverova-p-17052-1635-1635.html