• Průvodce

aktualizováno

5 komfortních křesel v různých stylech

5 komfortowych foteli w różnych stylach

Křeslo je nábytek, bez kterého si nemůžeme představit obývací pokoj, ve kterém milujeme odpočívat a obdivovat efektní estetiku. Včetně pohodlné pohovky je srdcem obývacího pokoje. To právě v něm odpočíváme po dlouhém dni, a také přijímáme hosty. Křeslo by mělo v sobě spojovat jak krásu, tak i funkčnost spojenou s vysokou kvalitou. Navíc by mělo okouzlovat formou, být ergonomické a především komfortní. Každý z nás má jiný vkus a preference vzhledem k interiérovým stylům. Proto také jsme vybrali po jedné výjimečné atraktivní nabídce modelu v pěti různých stylech. Určitě najdete tady něco pro sebe!

KŘESLO UŠÁK

Křeslo Ušák je klasika sama v sobě, proto je vždy módní. Díky charakteristickým uchám v opěradle tento model zajišťuje výjimečný komfort během používání a nekonvenční design formy. Nejdůležitější roli v tom křesle hraje jeho opěradlo, a konkrétně jeho dokončení ve tvaru uch, které dodávají nábytku útulnost. I když je obvykle spojované s tradiční formou, ideálně se hodí do moderních interiérů, kterým dodává výjimečný charakter.

KLUBOVÉ KŘESLO PRL

 

Tento model je ideální do interiérů ve stylu retro, který je vždy módní a se stává stále populárnější. Klubové křeslo má unikátní design charakteristický pro 70. leta. Navíc se vyznačuje vysoce kvalitním provedením a vyváženou dekorativností. Charakteristické nohy z přírodního dřeva a jednoduché tvary dodávají celému nábytku efektní masivnost.

KŘESLO ALEXANDER

 

Křeslo Alexander přitahuje pozornost ozdobným tvarem rozšiřujícího se směrem nahoru opěradla s atraktivními prohlubněmi v povrchu. Tento model je nekonvenční jak vzhledem k designu, tak i konstrukci. Díky ručnímu provedení se vyznačuje nejvyšší kvalitou a stylem, který okouzlí každého milovníka sofistikovaného designu. Projekt efektně navazuje na řešení charakteristická pro 60. léta.

KŘESLO BUTTERFLY

 

Tento moderní model okouzluje módní stylistikou a nekonvenčním dokončením, díky kterým zdůrazní interiér a dodá mu unikátní charakter. Konstrukce křesla ve stylu „Egg“ je založená na roštu ve formě kruhu. Sedák, opěradlo a loketní opěrky tvoří tady jednotný celek, který díky vhodnému profilování zajišťuje výjimečný odpočinek a relaxaci. Čalounění okouzluje energetickými barvami a módním stylem. tento nábytek oživí každý interiér a dodá mu energii a módní ton.

KŘESLO MODENA

 

Křeslo Modena dodává interiérům luxusní charakter a zajišťuje maximální komfort během používání, Zatímco trvanlivá, stabilní konstrukce a čalounění z přírodní kůže jsou potvrzením nejvyšší kvality. Toto křeslo se bude ideálně hodit jak do klasických, tak i do moderních interiérů.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články