• Ložnice
  • Místnosti
  • Průvodce
  • Uncategorized

aktualizováno

Přehled TOP nočních stolků

Praktický noční stolek, který odpovídá velikosti ložnice, je nezbytnou součástí každé domácnosti. Usnadňuje udržování pořádku kolem postele a umožňuje mít nejnutnější věci vždy po ruce. TOP noční stolky – zde je přehled nejzajímavějších modelů nábytku do ložnice.

V tomto článku se dozvíte:

  • Jaký noční stolek se hodí do minimalistické ložnice?
  • Jaký noční stolek vám pomůže udržet pořádek v ložnici?
  • Jaký noční stolek byste měli zvolit, aby se hodil do podkroví nebo neobvykle tvarované místnosti?

Sada nočních stolků Nicole

Při navrhování pohodlné ložnice obvykle potřebujeme dva samostatné noční stolky, které lze umístit po obou stranách postele. Noční stolky Nicole, které jsou tvarově jednoduché a vyrobené z desky MDF, takovou možnost nabízejí. Jedná se o lehké skříňky ve starorůžové barvě. Noční stolek má tělo ve tvaru krychle, které je podepřeno kovovým rámem. Geometrické tvary jsou kombinovány s jednoduchými a nenápadnými nožkami ve zlaté barvě, díky čemuž působí lehce a elegantně.

Nespornou výhodou nočního stolku Nicole je vnitřní zásuvka, která se otevírá bezúchytkovým systémem. Stačí, když chytíte za okraj vyšší vyčnívající přední části. Přední strana je vyrobena z desky MDF a má rýhovanou strukturu, která připomíná starožitnosti z klasického období. Vnitřní část nábytku je navržena v bílé barvě, která dobře ladí s růžovou a zlatou. Jedná se o elegantní a dobře konstruovanou skříňku, která pojme všechny vaše nezbytnosti a udrží vaši ložnici uspořádanou.

Noční stolek Loft se zásuvkami

Špičkový noční stolek s moderním nádechem – takový je noční stolek Loft vyrobený z laminované nábytkové desky v barvě dubu. Imitace dřeva v odstínu Lancelot se dokonale kombinuje s minimalistickými nožkami a přispívá k útulné atmosféře v ložnici. Malý noční stolek se dvěma zásuvkami zaručeně pojme drobnou kosmetiku, malá elektronická zařízení nebo oblíbenou knihu.

Noční stolek Loft se hodí do interiérů, kde vládnou moderní tvary. Určitě jej lze kombinovat s postelí v barvě masivního dřeva, s lampami stylu loft nebo klasickou šatní skříní. Díky svému jednoduchému tvaru lze tento přední noční stolek snadno kombinovat s dalším vybavením pokoje, včetně pestrobarevného koberce nebo obrazu na stěně v intenzivních tónech. Vyznačuje se také vysoce kvalitním zpracováním a systémem otevírání push-to-open bez použití rukojeti.

Noční stolek GlassLoft se skleněnou deskou

Trochu jiný styl představuje noční stolek GlassLoft, který kombinuje tři různé textury a materiály v jednom kuse nábytku. Jedná se o špičkový noční stolek, který je vhodný do moderních pokojů s nedostatkem místa. Jeho horní část je vyrobena ze čtvercového skla, které je zasazeno do kovového černého rámu. Uprostřed nočního stolku se nachází malá, ale prostorná zásuvka, která se otevírá bezdotykovým systémem push-to-open.

Díky skleněné desce působí nábytek lehce a díky malým rozměrům ho snadno umístíte i do malé ložnice. Černý rám skříňky se hodí jak k tmavému rámu postele, tak k minimalistické komodě nebo regálu v industriálním stylu. Některé drobné předměty lze uložit na poličku, zatímco jiné lze schovat do zásuvky, čímž se vyhnete nepořádku u postele. Jedná se o elegantní noční stolek, který doplní mnoho moderních ložnic.

Noční stolek Evora se zásuvkami

Krásný světlý noční stolek v klasickém stylu Evora je zajímavou volbou pro milovníky světlého nábytku do ložnice. Noční stolek Evora je malý, stylizovaný do starého vintage nábytku. Kromě dvou malých zásuvek otevíraných tradičním způsobem pomocí kulatých úchytek má noční stolek také horní otevřenou poličku na knihy nebo drobnosti.

Čelo a korpus jsou z dřevotřísky a MDF desky, povrchově upravené fólií v barvě abisko ash. Horní deska je vyrobena z dřevotřísky v odstínu Dub lefkas. Masivní, ale poměrně nízké nohy jsou vyrobeny ze stejného materiálu a ve stejné barvě jako lehké tělo. Tento bílý noční stolek s tmavou horní deskou je praktický a jistě se bude hodit do ložnice, kde chybí přirozené světlo. Lze jej kombinovat se světlým rámem postele nebo naopak s tmavou podlahou či stěnou z architektonického betonu.

PRO TIP: TOP noční stolek by měl splňovat všechny potřeby domácnosti. Pokud je v ložnici dostatek místa pro dva samostatné noční stolky, je vhodné toho využít a umístit noční stolky po obou stranách postele. Vy i váš partner tak budete mít svůj vyhrazený prostor pro své drobnosti.

Noční stolek Eladia

Vínová barva nábytku dodává interiéru elegantní nádech a dodává ložnici mimořádně elegantní vzhled. Na to mysleli i designéři nočního stolku Eladia se zásuvkou, který kombinuje klasickou formu s jednoduchostí a univerzálním tvarem. Noční stolek má tvar krychle. Hlavní korpus je vyroben z nábytkové desky v bordové barvě o tloušťce 16 mm. Nábytek stojí na černém kovovém rámu. Atraktivním detailem je kulatá diskrétní úchyt ve starozlatém provedení.

Noční stolek Eladia se vyznačuje nadčasovým stylem. Kromě dvou polic získáváme také poměrně prostornou zásuvku se světlou vnitřní částí, do které se vejde tablet nebo telefon, ale i oblíbená kosmetika. Poměrně mělká skříň se vejde do podkrovní ložnice a vyplní malý prostor mezi velkou postelí a stěnou. Díky použitým barvám se hodí do ložnice v klasickém stylu stejně jako do pokoje v boho stylu nebo do romantického koutku na čtení knihčtecího koutku. Je to elegantní kus nábytku s mnoha možnostmi, který dodá každé ložnici jedinečný charakter.

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Monika Procházková

Související články