• Průvodce

aktualizováno

Bílé obývací stěny – přehled nejzajímavějších modelů

Bílé obývací stěny jsou obzvláště oblíbené, stejně jako jiný nábytek v této barvě. Není pochyb o tom, že českým aranžacím dominují bílé a jiné neutrální barvy. A to proto, že bílý nábytek je nadčasový trend, který nevychází z módy a stále vypadá dobře.

Připravili jsme pro vás přehled nejzajímavějších návrhů bílých obývacích stěn, které jsou praktické i mimořádně atraktivní.


Bílé obývací stěny v obývacím pokoji

Obývací pokoj je jedinečným místem, které musí sloužit jak prakticky, tak reprezentativně. V této místnosti odpočíváme po dlouhém dni i se scházíme s přáteli a rodinu. Zařízení tohoto interiéru tedy musí splňovat všechna očekávání, pokud jde o komfort použití, funkčnost i atraktivní vzhled.

Perfektní volbou jsou bílé obývací stěny do obývacího pokoje, které efektivně doplňují uspořádání a činí jej soudržným, nadčasovým a jedinečným. Bílá barva nábytku je nadčasová, takže i po letech používání bude daná sada stále v módě. Bez ohledu na styl interiéru, který upřednostňujete, potěší bílé obývací stěny všechny členy domácnosti.

Biała meblościanka winds 

Moderní bílé obývací stěny

Moderní bílé obývací stěny se liší od svých tradičních předchůdců kompaktnějším tvarem, minimalistickým designem a modulární strukturou. Jediné, co mají společné se starými obývacími stěnami je velká úložná kapacita a výjimečná funkčnost.

V dnešní době volíme do interiéru stále častěji bílé lakované obývací stěny, jejichž dvířka a korpusy v lesku činí interiér ještě stylovějším a modernějším. Moderní bílé obývací stěny jsou také velmi funkční, protože poskytují spoustu prostoru pro uložení věcí a také místo pro umístění TV vybavení a dekorativních předmětů, které chceme vystavit.

 Nowoczesna meblościanka Hektor

Rozdílnost bílých obývacích stěn

Ze široké řady obývacích stěn jsou nejmódnější bílé matné, polomatné nebo lesklé. Obývací stěny s vysokým leskem jsou obzvláště oblíbené, protože díky nim je uspořádání mimořádně moderní a dokonale odpovídá minimalistickým designovým trendům. Stylově vypadají také dýhy v barvě přírodního dřeva s viditelnými léty v kombinaci s bílou barvou na dvířkách.

Taková kombinace dokonale zapadá do moderního skandinávského stylu. Dnes dostupné modely se navíc vyznačují pevnými strukturami ze dřeva nebo MDF a vysoce kvalitními komponenty. Jejich provedení esteticky doplňují kovové a skleněné prvky. Moderní bílé obývací stěny jsou často bez úchytů a tím dokonale zapadají do módního minimalismu.

Nowoczesna meblościanka na wysoki połysk 

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články