• Průvodce

aktualizováno

Moderní rohová sedací souprava.Jak vybrat tu správnou?

Moderní rohová sedací souprava je ta, která odpovídá současným trendům z hlediska designu, ale vyniká také svojí speciální funkčností. Od moderního nábytku očekáváme to nejlepší. Proto jsme pro vás připravili několik vybraných rohových sedacích souprav, které jsou nejen moderního vzhledu, ale také mimořádně praktické.


Moderní rohová pohovka do obývacího pokoje

Od obývacího pokoje vyžadujeme, aby bylo uspořádání efektivní a poskytovalo pohodlí. V obývacím pokoji trávíme většinu času. Proto je důležité vybrat pohodlný nábytek a zároveň dbát o estetiku interiéru. Rohová sedací souprava nebo pohovka jsou základním vybavením každého obývacího pokoje. Díky své velikosti ve srovnání s jinými nábytkovými prvky přitahuje největší pozornost, proto musíme zvolit rafinovaný a důsledný design. Kromě moderního vzhledu jsou ale důležité i praktické aspekty. Dodatečné praktické funkce sedací soupravy zajistí maximální komfort při používání.

 nowoczesny narożnik

Rohová sedací souprava v moderním stylu

Moderní styl a jeho variace jsou nejčastějšími designovými řešeními pro denní i užitkové interiéry. Rohová sedací souprava, navržena v souladu s moderním stylem, přitahuje pozornost důslednou dekorativností, minimalismem z hlediska designu a geometrickým tvarem. Moderní sedací soupravy jsou čalouněny hladkým čalouněním v jednotné barvě. Mohou to být čalounické látky, přírodní nebo ekologoická kůže. Moderní styl se zde projevuje konzistencí forem a šetrnou dekorativností. Moderní rohové sedacé soupravy zdobí aranžmá díky své rafinované podobě i přes svoji jednoduchou formu.

nowoczesny narożnik do salonu 

Funkčnost moderních rohových sedacích souprav

Moderní sedací soupravy jsou nejen módním designem, ale také funkčním řešením z hlediska jejich praktičnosti. Rohové sedací soupravy mají kromě sedací funkce dvě další, které patří k nejoblíbenějším – a to: spací a úložnou.
Staré rohové sedací soupravy tyto funkce již dávno měly, tak čím se liší moderní modely? V moderních sedacích soupravách je funkce spaní pečlivě zdokonalena, takže nemusí být spací plocha kvůli nepříjemnostem používána pouze pro příležitostné přenocování. Jelikož mají dnešní sedací soupravy kvalitní matrace a odpovídající stupeň tvrdosti, prakticky se spánek na nich neliší od spánku na posteli v ložnici.

nowoczesny narożnik w skórze naturalnej 

Moderní rohové sedací soupravy mohou mít i jiná vybavení:

  • nastavitelné opěrky hlavy

  • nastavitelné područky

  • funkce RELAX

  • modulární lenoška

  • taburety schované po stranách sedačky

  • dodatečné úložné prostory

Děkuji za přečtení článku až do konce. Jak ho hodnotíte?

0 z 0 názor hodnotíte

Článek zatím nemá žádné hodnocení. Buďte první, kdo ohodnotí!

Pavla Jurečková

Související články